Aktualizace PC verze 1.22.22.1020 / Mac verze 1.22.22.1220

Aktualizace ze dne 16. 8. 2016




Novinky

Simíci si teď mohou vyměnit kryt svého mobilního telefonu!

Nejprve otevřete nabídku telefonu (kliknutím na telefon v levém dolním rohu pod portrétem vašeho Simíka).  V horní části nabídky najdete tlačítko Změnit barvu krytu telefonu. 



Obecné

Omítnutá stěna s modrým vzorem už má konečně i jiný název než wall_V_Plaster03MPanels_Blue. Teď jí můžete říkat prostě Omílaná omítka. Jmenuje se totiž stejně jako všichni její sourozenci.

Simíci se už nebudou budit ze spánku, aby se podívali na představení DJ nebo loutkového divadla, aniž by představení bylo sehráno speciálně pro ně.

Úbor Velmistr Yoda se už malým Simíkům nebude zobrazovat dvakrát.

Opravili jsme problém, který způsoboval, že vypnutí ukázky vlastní hudby v nabídce možností ji ve skutečnosti nevypnulo, ale pouze ztlumilo.

Řekněme si to otevřeně: prostě jsme upravili váhové a deformační mapy několika předmětů z nástroje Vytvořit Simíka, abychom opravili otvory, podivné tvarování a další vizuální divnosti.

Opravili jsme problém, který mohl způsobit, že se Simíci zasekli ve vířivce, pokud se pokusili o dítě, milování nebo techtle mechtle a přitom měli oba nedostatek hygieny.


Hurá do práce!

V katalogu stavba jsme zrušili skrytí tří objektů. Jde o: chladicí generátor zisku Korporátní nájezdník, Dvojsmyslnou laboratorní bednu a Galvanizovanou nástěnnou průmyslovou trubku.

o Tyto objekty byly umístěné v některých podnicích, ale dosud nebylo možné umístit si je domů.
Kolekce Dětský pokoj

Děti, které hledají pohozené hračky mezi odpadky, už při této interakci v koši nezmizí. Tedy chci tím říct, že už nebudou neviditelné.

Opravili jsme problém, který mohl způsobit, že sběratelské karty Příšerek z nicoty byly ve špatně osvětlených místnostech až moc tmavé.


Kolekce Zahrada za domem

Opravili jsme problém, při kterém náhrdelníky občas zasahovaly do krku, když jste je nosili jako doplněk triček označených jako pánská.

Žabí fontána bude při chrlení vody vydávat odpovídající zvuk.

o Mimochodem: žábu není možné žádným způsobem políbit a to bez ohledu na to, jak moc byste chtěli.

I kdyby se vám to náhodou podařilo, žába ani Simík, který by akt uskutečnil, neprojdou žádnými změnami.





Zdroj: EA

Užitečné odkazy

Komentáře

  1. Nevymyslel už někdo mod na změnu toho krytu na vlastní design?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím. Novinky na downloady je dobré sledovat např. zde: mysims4blog.blogspot.com

      Vymazat
  2. Ahoj všichni.Nevím,proč to píšu sem,ale tak....Dnes mi na Originu vyskočilo,že čeština na něm už není podporovaná.Jako jazyk jsem tedy zvolila AJ,ale ted když chci jít hrát tak se mi tam objeví,jen takový bílý obdélník a nic víc.Navíc se bojím,že budu mít simíky v AJ.Nebudu? Díky moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já mám též Origin v AJ a ČJ tam bohužel není. Prostě na nás kašlou :(

      Ale nemusíš se bát hra je stále v ČJ. Myslím si, že ČJ je tam proto, že mám Windows v ČJ.

      Jinak se obrať na technickou podporu. Vůbec nevím jak ti poradit s tvým dalším problémem. Kontakt najdeš zde: https://arsepo4.blogspot.cz/p/jak-instalovat.html

      Vymazat

Okomentovat