Origin a produktový kód hry


Nový návod najdete

⇨ ZDE ⇦







Komentáře

  1. Ahoj kde najdu produktovi kod ???? mam koupenou premiovou edici v krabici bzla knizka mam dva CD disky a takovy jeden papir z navodem kde teda mam ten kod???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, musíš ho mít v krabičce, kde jsou DVD. Já ho mám na listu, kde jsou i pokyny k instalaci hry. Je to kombinace čísel a písmen.

      Vymazat
    2. Ahoj Moni, prosím tě neposlala by si mi ten produktový kod na Email? Já na tu hru dlouho čekala, ale nemám na ni peníze,tak jsem si ji stáhla z internetu, ale origin chce po mě produktový kod. Moc prosím, byla bych ti moc vděčná.
      Andrulinka7@seznam.cz

      Vymazat
    3. Ahoj Moni, moc bych tě chtěla poprosit, jestli by si mi ten kod neposlala na Email. Na hru jsem dlouho čekala, ale nemám na ni peníze, tak jsem si ji stáhla z internetu, ale origin chce po mě produktový kod. Prosím, byla bych ti moc vděčná.
      Andrulinka7@seznam.cz
      Prosím prosím

      Vymazat
    4. Ahoj, produktový kód Ti poslat nemohu, protože žádný volný nemám. Je mi líto.

      Vymazat
    5. ahoj prosim mohla by si aj mne poslat na e-mail kod(ked budes mat volny),lebo ja mam akoze kod ale nemam na the sims 4 galeriu ked sa chcem prihlasit tak mi to nejde,a ked tak prosim porod!.:(
      (nechcelo sa mi pisat spravne soryy)

      Vymazat
    6. Ahoj, hru jsem si koupily v obchodě. Nemáme žádné kódy.

      Vymazat
    7. Aby moni mela volný kód musela by si hru koupit znova, takze vám ho asi těžko da...

      Vymazat
  2. Ahoj..chtela bych se zeptat.Koupila jsem si original hry,ale muj starousek notebook uz mi ji nechce ,,vzit,, kdyz bych hru prodala,chapu dobre,ze novy majitel byl s instalaci hry nemel mit problem?Dekuju za odpoved.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, pokud jsi si hru již zaregistrovala, tak problém mít bude. Jednu hru nejde registrovat pro dva účty a bez registrace hru nenainstaluje.
      Musela by jsi mu dát svůj přístup na účet a to je nesmysl.

      Vymazat
    2. Ahoj. Už dlouho hraju Sims 4 a najednou to po mě chtělo hesla a účty. Nějaký jsem na klika la a myslela jsem že už mě to nebude otravovat. Po delší době to po mě chtělo zase ten účet ale já ho nevěděla a založila si nový. Už mi to vůbec nejde přihlásit a první účet si nevybavim. CHCI SI SMAZAT ÚČET. Byla bych ráda za nějakou radu případně pomoc. Děkuji;)

      Vymazat
    3. Dobrý večer, obraťte se na technickou podporu EA. Tohle umí vyřešit jen oni. Kontakt je zde: https://arsepo4.blogspot.cz/p/jak-instalovat.html

      Vymazat
  3. Ahoj,
    chci se zeptat sestře nebylo ještě 13 a produktový kód si zadala k sobě na účet, tudíž nemůže momentálně do galerie. Je nějaká možnost, jak produktový kód odhlásit z originu a přehodit ho na můj účet (je mi 20)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, domnívám se, že nikoli. Nepíše se o tom nic ani na stránkách Originu. Já osobně bych zavolala na technickou podporu. Pokud tam budeš volat a náhodou by to bylo možné, napiš nám sem prosím, jak to lze udělat. Informace by byla zahrnuta do článku pro další čtenáře.

      Vymazat
  4. Ahoj sú v TS4 dva disky alebo 1? Lebo ja som TS4 dostala včera a bol tam len 1.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj. Já mám Sběratelskou edici a ta má disky 2. Co obsahují jiné variatny hry, nevím.

      Vymazat
  5. Ahoj, ja som si hru zakúpila len by som chcela vedieť či si ju môžem nainštalovať do notebooku bez CD-ROM alebo to musí byť počítač s CD-ROM? Ďakujem.

    OdpovědětVymazat
  6. Odpovědi
    1. Ahoj prosím chcela by som sa opýtať, že mám TS4 už všetky rozšírenia atď. a chcela som sa opýtať, že keby sa mi nedaj bože pokazil počítač (je už troška starý) tak by som sa vedala prihlásiť na iný počítať na Origin a mala by som tam celý te TS4 aj s rozšíreniamy a všetko?

      Vymazat
    2. Ahoj, zůstane ti vše. Musíš se přihlásit pod stejným e-mailem a heslem.

      Nový návod na Origin je zde: https://arsepo4.blogspot.com/2017/06/registrace-hry-nastaveni-noveho-originu.html

      Vymazat
  7. Ahoj,chtěla bych se zeptat když dostanu TS4 limitovanou edici,musím to instalovat přes CD? Nebo můžu uplatnit produkový kód na originu a stáhnout to tedy s originu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Produktový kód je třeba uplatnit na Originu. Pak můžeš instalovat buď z CD nebo z Originu.

      Vymazat
  8. a kdybych měla aktulizano tu hru ze sims 4 tak se mi nevymažou downloudy co mám v obsahu vlasy a oblečený ze stáhnutim mods a bude to astále fungovat? a co se mi stane když tento kod nepůjde vůbec si to spustit tak co bysme jako udělali kdyby to nešlo aktulizovat a já bych si chtěla zahrát hru aby to mohlo fungovat aktulizace?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aktualizace downloady nemažou. Nicméně se může stát, že některý z downloadů nemusí být funkční. Záleží na tom, zda je kompatabilní s danou aktualizací. Týká se to většinou herních modu. Jinak se doporučuje před aktualizací, obsah složky Mods umístit dočasně třeba na plochu a po aktualizaci ho opět vrátit zpět do hry.
      Jak se chová nelegální hra v kombinaci s oficiálními aktualizacemi nevíme. Nedokážu Ti tedy říct, zda hra bude fungovat.

      Vymazat
  9. a nemam koupenou tu hru mám prostě nainstalováno z interneto ze sims 4 tu hru a nevim jestli to půjde ale zkusíme to no ale mám strach ale chci když by se mi hodilo na ty objekty a nejsem stim ůplně jistá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budeš to muset risknout a nebo nechat být. My Ti neporadíme, protože nemáme zkušenosti s nelegální hrou. Nevíme tudíž jak se chová a co se může či nemůže stát.

      Vymazat
    2. aktulizaci hry mám a jsem zaregistrována do orginu ale když to spustim a dám script mods tak co v tom udělá? a ono bude ty downloudy co mám nastahováno např vlasy a oblečený z obsahu sims tak tim se na některých simíka ukáže když mám stáhnuto nějaké vlasy když jsem přidala do toho simíka a půjde to tento objekt umístit na ten cheat kdybych zadala testingcheats true a pak zadat bb.moveobjects a nevim proč ve sims 3 to šlo tento cheat zadat na přátelé a objekty když jsem měla aktulizáno z dodatků?

      Vymazat
    3. Hra TS4 funguje jinak než TS3. Na simíky cheat bb.moveobjects nefunguje.

      Vymazat
  10. a můžu se na něco zeptat sims 4 to už je poslední díl ve hře a ono to tám někde psali že už je poslední díl ze sims a pak už to nebude sims 5 že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obecně platí, že pokud je hra úspěšná, většinou se dělají další pokračování. Tak vznikla The Sims 2, The Sims 3, The Sims 4. Zda tomu tak bude i nyní, je asi brzo soudit. Vše, co zatím bylo napsáno, jsou jen spekulace hráčů...čas ukáže.

      Vymazat
  11. Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jestli jste mi někdo schopní poradit s problémem. Mám originální verzi Sims4, na Origin jsem se zaregistroval, ale když zadávám produktový kód uvedený uvnitř krabičky, hlásí mi to, že tento kód již byl použit. Jde tento problém řešit nějak jinak než přes reklamaci produktu atp.? Předem děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, je mi líto, ale tohle jinak, než reklamací nevyřešíš. Můžeš předtím ještě zkusit technickou podporu. Kontakt na technickou podporu najdeš zde.
      http://arsepo4.blogspot.cz/p/jak-instalovat.html

      Vymazat
  12. Ahoj,chci se zeptat jestli několika místný kod v krabičce pro The Sims 4 funguje pro instalaci do pc stejně jako pro The Sims 3 základní verze.Jde mi o to,abych to nějak nezkazila.Už je to dlouho,co jsem to instalovala.Jen jsem pak už dokupovala dodatky k The Sims 3.Vůbec si nepamatuji,že bych instalovala přes Origin.A pokud ano,zapoměla jsem přihlašovací údaje.Je možné pokud to tak je provést jinou registraci na stejném pc?Prosím o radu.Mám u této hry 2 cd.Možnost poradit i na email somanova.jana@seznam.cz.Děkuji moc za odpověd

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vlož DVD do PC a postupuj podle instalačních pokynů. Průvodce instalací je v češtině, takže nemáš co zkazit. Až budeš vyzvaná k zadání produktového kódu, tak ho z krabičky opiš. K instalaci potřebuješ Origin, narozdíl od TS3, kde ho třeba nebylo. Můžeš provést instalaci i bez DVD a to způsobem uvedeným výše, ale nedoporučuji Ti to, protože pokud máš pomalý internet, bude Ti instalace trvat zbytečně dlouho.

      Vymazat
  13. ahoj, chtěla bych se zeptat nevím si rady s instalací. Mám nainstalovaný Origin a tam je hru stahnout ale stahuje se mi i bez cédeček když se hra stáhne nejde to tak enchápu proč tam mám dvě cedečka když s eto stahuje v Origin. dííky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hra nejde bez Originu instalovat ani hrát. Nevím na co jsi klikla, a kterou volbu jsi zvolila, ale hru lze instalovat buď z CD nebo přímo z Originu.

      Pokud ti hra nefunguje, obrať se na technickou podporu. Kontakt najdeš zde: http://arsepo4.blogspot.cz/p/jak-instalovat.html

      Vymazat
  14. Ahoj, prosím tě, jak stáhnu hru z CD, přes Origin to trvá hrozně dlouho a nehodlám hru instalovat šest hodin.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj. Vlož DVD do mechaniky počítače a postupuj dle pokynů.

      Vymazat
  15. Vždycky mě to odkáže na origin, tak fakt nevím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hra nejde bez Originu instalovat. Při instalaci je třeba být připojený k Originu. Hra se ale může instalovat z CD. Pokud tvé problémy přetrvávají, obrať se na technickou podporu: http://arsepo4.blogspot.cz/p/jak-instalovat.html

      Vymazat
  16. Ahoj mám zakoupene cd a mam dve cd v balení prví se instaluje orgin no a dá se nainstolovat i přes CD a ne jen přes orgin?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :)
      Hra nejde bez Originu instalovat ani hrát. Je třeba mít nainstalovaný Origin a hru zaregistrovanou na Originu. Vlož CD do mechaniky a řiď se podle pokynů hry.

      Vymazat
  17. kdyby jsi měla volná registrační klíč napsala by si mi ho na email?? misa.marsalova@seznam.cz děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hru si kupujeme jako všichni ostatní. Nic zadarmo nám nikdo nedává.

      Vymazat
  18. Zadala som do originu produktový kód, ale napísalo mi to, že kód už bol raz použitý. Čo mám robiť?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A Ty už jsi hru dříve zaregistrovala nebo se jedná o první registraci této hry? Koupila jsi ji v obchodě nebo od někoho z druhé ruky?

      Máš-li hru koupenou v obchodě a ještě jsi ji v minulosti neregistrovala, můžeš zkusit reklamaci v obchodě nebo zavolat na technickou podporu...

      Vymazat
    2. Hru som kúpila v obchode, ale pri prvej registrácii mi to vyhodilo, že nastala chyba, tak som kód zadala ešte raz a teraz mi to vždy napíše, že už bol raz použitý.

      Vymazat
    3. Zavolej na technickou podporu, tyto problémy řeší oni. Kontakt na technickou podporu najdeš zde.
      http://arsepo4.blogspot.cz/p/jak-instalovat.html

      Vymazat
    4. Ahoj prosimtě mám problém před nějakou dobou sem si koupila The Sims 4, nainstalovala ji a hrála....všechno v pořádku pak se mi bohužel zbláznil pc tak sem jej musela dát do opravny. A tady je problém, nějakou dobu sem hru nehrála a ted když sem si ji chtěa nainstalovat nejde to, protože hru nemám v knihovně svých her na originu a když ji chci instalovat z cd tak to chce kod který samozrejmě po druhé už nepřijme.

      Vymazat
  19. Ahoj. Potřeboval bych poradit s problémem. Hru mám nainstalovanou, nějakou dobu hraju a teď mi to v úvodním menu hlásí, že "hra, kterou se pokouším načíst byla uložena v novější verzi hry, než která je momentálně nainstalována." Nemůžu se tak nijak dosta k rozehraným pozicím a Origin mi žádnou aktualizaci, nebo něco podobného nenabízí. Má s tím někdo zkušenost a ví, jak to případně řešit. Předem děkuji moc za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus dát opravit hru: http://arsepo4.blogspot.cz/2014/10/jak-opravit-hru.html

      Vymazat
    2. Tak to bohužel nepomáhá a když začnu hrát novou hru, nejede pro změnu vůbec uložit :/

      Vymazat
    3. Jesti ti nepomohlo ani obnovení hry, obrať se na technickou podporu. Odkaz najdeš v tom článku jak jsem ti uvedla výše.

      Vymazat
  20. Ahoj,
    potřebovala bych pomoc, mám originální hru, ale nainstalovala se mi v angličtině. Při instalaci jsem si nemohla vybrat jiný jazyk. Anglicky sice umím, ale přece jen v češtině bych to měla radši... v nastavení si to změnit také nemohu, zkoušela jsem i hodně návodů, ale nic nefunguje :/... nevíte někdo co s tím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Normálně to funguje tak, že když máš Origin v ČJ, nainstaluje se i hra v ČJ. Viz tento návod: http://sims4.crinrict.com/en/2014/08/choose-the-language/

      Jinak jak se mění jazyk až po nainstalování nevíme. Co jsem se tak dívala na netu, tak to neví nikdo. Tohle zřejmě ví jen technická podpora, viz kontakt na TP zde: http://arsepo4.blogspot.cz/p/jak-instalovat.html

      Vymazat
    2. Tak to úplně tak pravda není. Může použít toto. Ahoj. Mohlo by ti pomoci toto. Jdi do vyhledávání a tam napiš regedit. Jakmile to najde tak jej otevři a klikni na rozbalovátko u HKEY_LOCAL_MACHINE. Pak najdi SOFTWARE a rozbal další submenu. Zde najdi Wow6432Node a rozbal na další. Zde najdi Maxis a v něm The Sims 4. Označ The Sims 4 a vpravo se ti ukáže menu. V něm označ Locale. Pak na něj klikni pr.tl. myší a dej změnit. Původní hodnotu en_ENG nebo jak to tam je změň a přepiš na přesně toto! cs_CZ ! Pak jen potvrď OK a hra bude v češtině. To by mělo stačit a fungovat. Já to tak dělávám ručně. Pak jen spusť hru. Pokud si na to ale netroufáš tak to raději nedělej. A určitě to nezkoušej měnit u dalších her pokud nemáš jistotu že to má od výrobce oficiální češtinu. Každá jiná změna by mohla nadělat celkem velkou paseku. Je tu i jiná možnost ale tu zatím psát nebudu. Apropo Origin by to snad nemuselo ovlivnit. Pokud by to snad udělalo neplechu tak tam jen vrať na to samé místo to en-eng nebo jak to tam je. Tak ať se zadaří. Toť má rada. Jarda

      Vymazat
  21. Děkuji... problém je že mám origin v angličtině, i když jsem postupovala podle návodu a přenastavila ho na češtinu... Hlavní nabídka je sice v češtině (moje hry, obchod), ale zbytek je pořád v angličtině (browse games, free games,...), navíc úplně dole (v okénku origin) mám stále na výběr jen "English" a hra se instaluje pořád v anglickém jazyce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Origin je nástroj od EA. Takže vůbec netuším jak to opravit. Jak jsem psala výše, obrať se na technickou podporu, ať ti oni poradí.

      Vymazat
  22. Zdravím, máme problém s češtinou. Originální hru máme, Origin taktéž nainstalovaný, ale hra funguje pouze v AJ. Zkoušel jsem různé návody od opravy v registrech přes překopírování knihoven, ale buď je to vše stejné v AJ, a nebo zařve "Aktuální uživatel nemá právo hrát v nainstalovaném jazyce" !!! A konec. ...Také podpora? Bo je na to nějaké "zaklínadlo" ? ;-) Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je zde příliš mnoho faktorů, které je třeba vědět.
      - je Origin nainstalovaný v ČJ
      - je hra instalovaná z DVD nebo z Originu
      - je koupená u nás nebo v zahraničí nebo přes Origin
      Stále platí pravidlo, že pokud je Origin nainstalovaný v ČJ a hra je kupovaná přes Origin, měla by se automaticky stáhnout v ČJ.


      Vymazat
  23. Ahojky chci si aktualizovat sims4 ale furt mi to ukazuje ve frontě ale přitom nic jinčího nestahuji ani neistaluji co mám dělat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ve složce The Sims 4 v Dokumentech je textový soubor GameVersion.txt
      Otevři ho a zkontroluj si číslo aktualizace. Není vyloučeno, že už hru máš aktualizovanou. Aby se ukázalo správné číslo aktualizace, musíš hru napřed spustit a pak ji klidně zase můžeš vypnout.

      Vymazat
  24. Ahoj když jsem zapomněla svůj účet na origin, nemůžu si už hru naistalovat? Když si chci udělat druhý účet píše mi to že je neplatný produktový kod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hra je zaregistrovaná na Originu pod tvým původním e-mailem.

      Zkus zavolat na technickou podporu, snad ti poradí, viz kontakt zde:
      http://arsepo4.blogspot.cz/p/jak-instalovat.html

      Vymazat
  25. Ahoj mám stejný problém, že mi hra nejde aktualizovat, vždy to napíše ve frontě zkoušela jsem hru opravit jenže mě to tam ani nenabízí jako vám, co s tím?
    Předem děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pročti si tuto diskuzi, nicméně pokud máš operační systém Win XP, nebude se Ti závěr diskuze líbit...
      http://forums.thesims.com/cs_CZ/discussion/768901/aktualizace-ve-fronte

      Vymazat
  26. Ahoj, chcem sa opýtať ohľadom hry The Sims 3.
    Ďalší týždeň si chcem zakúpiť The Sims 3. Na mojom origin účte mám jeden dodatok The Sims 3 maznáčikovia - kód mi dal kamarát, aby som si to prepísala do originu lebo on origin nemá a tú svoju hru púšťa cez CD.

    Takže, idem hneď na otázku - musím sa na tom TS3 Launcheri (keď spúšťaš sims) zaregistrovať aj cez ten dodatok? Dá sa ten dodatok registrovať aj viac krát? Kamarát mi poradiť nevie, lebo si už nepamätá a bojím sa, že mám tú hru na origine zbytočne, ak je samozrejme už registrovaná na neho a dá sa registrovať iba 1x.. stačí sa zaregistrovať iba na tú originálku, alebo musím každý dodatok? Ďakujem ti moc, snáď pomôžeš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :)

      Tady je návod pro The Sims 3 registraci:
      http://arsepo.blogspot.cz/2012/07/registrace-hry-dodatku.html

      Registrovat se hra může jen jednou.

      Vymazat
  27. Ahoj chtěla jsem se zeptat když mám hru sims 4 zatím nenainstalovanou a mám počítač ke kterému nemám kabel od internetu půjde hra nainstalovat a normálně hrat? Díky za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro instalaci hry potřebuješ být online, tedy musíš mít připojení k internetu. K samotnému hraní již online být nemusíš, tedy nepotřebuješ připojení k internetu.
      https://help.ea.com/cz/article/the-sims-4-general-information/#4

      Vymazat
  28. Ahoj,nevíte někdo proč ve hře nemám galerii? Hru mám originální.Na Originu jsem online.Nebo jí tam nemám proto že mi není nějaký určitý požadovaný věk? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, hledáš na správném místě? Ptám se jen z opatrnosti.
      Jinak se zkus podívat na tento článek.
      http://arsepo4.blogspot.cz/2014/08/galerie.html

      Vymazat
    2. Aha,děkuji už chápu co je za problém. Nemám účet nastavený jako veřejný. Děkuji!

      Vymazat
    3. Není zač :) hlavně, že to pomohlo.

      Vymazat
  29. Ahoj,
    Chtěla bych se zeptat zda jde nainstalovat hru na jiný počítač, aby mi tam zůstala pozice hry, kterou jsem měla na starém počítači.
    Předem děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,

      tady je návod jak zazálohovat hru, a které složky co znamenají.

      http://arsepo4.blogspot.cz/2014/10/obnoveni-hry-do-puvodniho-nastaveni.html

      Vymazat
  30. Ahojte,chcela by som vás všetkých poprosiť o radu...dnes som si kúpila cez origin hru hurá do práce. Už som to mala zakúpené,všetko vypadalo fajn,ale skôr,než som si stihla opísať kód sa mi origin vypol. Takže sa ku hre neviem vôbec dostať. Je nejaká možnosť,ako sa dostať ku kódu ?
    Predom veľmi ďakujem za odpoveď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš problémy s Originem, obrať se na technickou podporu, viz kontakt zde: http://arsepo4.blogspot.cz/p/jak-instalovat.html

      Vymazat
  31. ahoj, pomooc kupila som si hru a mam tam dat produkový kod a mne sa to dlho nacitava a potom sa mi to vypne ani som nemala šancu tam dat ten kod co mam robit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to máš buď problémy s pomalým internetem anebo zlobí Origin. Zkus přeinstalovat Origin či počkej do pondělí a obrať se na technickou podporu, viz kontakt: http://arsepo4.blogspot.cz/p/jak-instalovat.html

      Vymazat
  32. ahoj, pomooc kupila som si hru a mam tam dat produkový kod a mne sa to dlho nacitava a potom sa mi to vypne ani som nemala šancu tam dat ten kod co mam robit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem ajťák a ani technická podpora. Tyto problémy řeší technická podpora, http://arsepo4.blogspot.cz/p/jak-instalovat.html

      Vymazat
  33. ja sem omylem zadala špatný email....nedá se to nějak změnit ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady je návod: https://help.ea.com/cz/article/how-to-change-your-origin-id/

      Vymazat
  34. Ahoj. K Vánocům jsem dostala The Sims 4 a když jsem hru nainstalovala neměla jsem tam galerii. Nevím proč. Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, je třeba být online, jinak se to zobrazuje jako Moje knihovna, viz tento článek: http://arsepo4.blogspot.cz/2014/08/galerie.html

      Hru je potřeba mít plně aktualizovanou, na galerii bylo plno oprav, viz tento článek: http://arsepo4.blogspot.cz/2014/09/aktualizace.html


      Jinak tady je článek na opravu či obnovení hry: http://arsepo4.blogspot.cz/2014/10/jak-opravit-hru.html

      Vymazat
    2. Moc děkuji. Dnes vše vyzkouším. Myslím že můj problém opravím podle prvního odkazu. Ještě jednou moc děkuji.

      Vymazat
  35. Ahoj dnes jsem si koupil hru the Sims 4 kupoval jsem jí v Datartu.
    když jsem vložil do mechaniky CD1 nainstaloval sse mi origin kde jsem zadal kód produktu vše proběhlo OK. ALE nechc hru stahovat z netu ale nainstalovat jí pomocí CD (mám pomalí internet) jak mám pokračovat v instalaci z těch CD? nemůžu se k tomu dostat děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, najdi run. exe. v adresáři, kde se nachází CD, u mě je to např. pod E. To by pak mělo spustit instalaci z CD.

      Vymazat
  36. Ahoj, chci se zeptat. Mám koupenou originální verzi TS4. Hru jsem nainstaloval a v pohodě běžela. Pak ale jednou origin musel provést nějakou aktualizaci a já jsem omylem smazal hru. Pak jsem se jí rozhodl znovu nainstalovat ale porad to po mel chce produktový kód který jsem už použil. Tudíž mi to tam po jeho opětovném zadaní napsalo že byl kód již použit. Nedá se s tím něco dělat? Předem děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, obrať se na tech. podporu. To dokáží vyřešit jen oni, viz zde: http://arsepo4.blogspot.cz/p/jak-instalovat.html

      Vymazat
  37. Ahoj. Mám účet na originu a vněm nahranou hru The sims 4. Šla by tato hra i s produktovým kódem přesunou na jiný účet v origiu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, pokud vím tak to nejde.

      Jinak návody pro Origin najdeš zde: https://help.ea.com/cz/origin/origin/

      Vymazat
  38. Ahoj chcela by som poradit kupovala som si the sims 4 z druhej ruky normalne mam k nej 2 cd na prvom instalaciu originu a tak som si ho stiahla zaregistrovala a ked som zadala kod pise ze uz bol pouzity a preto sa chcem spytat ci sa da spustit hra aj z cd bez toho aby som zadala kod alebo musim pisat staremu majiteľovi aby som mohla hrat tuto hru za odpoved dakujem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, z toho co píšeš je zřejmé, že původní majitel si hru zaregistroval, proto nelze použít registrační kód. Pokud ji má zaregistrovanou na Originu, můžeš hru nainstalovat jen prostřednictvím účtu původního majitele, protože hru lze instalovat jen přes Origin. Hrát už lze bez Originu, ale nebudeš mít k dispozci online funkce. Pokud si chceš hru tedy plnohodnotně užít, musíš hrát přes účet původního majitele, pokud Ti poskytne přístup.

      Vymazat
  39. Ahoj. chtěla jsem se zeptat kde ten kod mám najít? Mám normálně 2 cd a k tomu manuál ale žádnej kod v tom nikde není?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, v krabičce by měla být vložena kartička s logem hry a textem vítejte ve hře. Hned pod tím je v rámečku produktový kód.

      Vymazat
  40. Ahoj, potrebovala by som poradiť. Hru mam nainštalovanú cez origin, ale dlhšiu dobu som ju nehrala asi tak pol roka. Teraz mi ta hra nejde spustiť, na origine mi stále ukazuje ,,Looks like youve alredy enjoyed The Sims 4 Trial) thanks for checking it out! You´ll be able to continue where you left off by purchasing the game.´´

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zavolej si na technickou podporu. Kontakt najdeš zde: https://arsepo4.blogspot.cz/p/jak-instalovat.html

      Vymazat
  41. Ahoj, vyzkoušela jsem si na originu zkušební verzi The sims 4 na 48 hodin zdrama a k tomu si i nainstalovala ten Vánoční balíček, hru jsem po uplynutí doby odinstalovala a chci se zeptat, když si hru potom zakoupím tak půjde mi na tom mém účtě znovu nainstalovat Vánoční balíček?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Vánoční balíček máš na Originu uložený u přídavků a bonusů. Po nainstalování hry ho můžeš opět použít.

      Vymazat
    2. Dobře, moc díky :)

      Vymazat
  42. Ahoj, chtěla jsem se zeptat, hru bych si chtěla zakoupit. Ale nemám CD-ROM přístup u note. Dá se potom hra nějak nainstalovat? A jak?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, hra se stáhne po zaregistrování z Originu, přes pravé tlačítko myši kliknutím na slovo Download.

      Vymazat
  43. Ahoj, mám nainstalované The sims 4 a teď mi kamarádka půjčila nějaké dva data disc. Bohužel mi to nejde nainstaloval. Dá se to nějak obejít, když už je ten kod jednou použitý? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nedá. Hra sice může být nainstalovaná na více počítačích, nicméně Ty máš svojí základní hru zaregistrovanou na svém účtu a kamarádka datadisky na svém a to nelze kombinovat.

      Vymazat
  44. Ahoj chtěla bych se zeptat jestli je bezpečné kupovat the sims 4 přes origin.a jestli ktomu dostanu i ten produktový kód?? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vždy se může něco pokazit, ale od toho je tu potom technická podpora, aby s tím pomohla. Já jsem osobně nikdy neměla s koupí hry přes Origin žádný problém a další členka ArSePo, která nakupovala přes Origin už i hru The Sims 3, rovněž ne. Hra se po zaplacení automaticky instaluje. Produktový kód se v tomto případě nezadává.

      Vymazat
  45. Moc děkuju. Ještě bych se chtěla zeptat jestli hra bude v češtine.

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj, bude to nejspíš znít hloupě, ale chci se zeptat, jestli je potřeba instalovat obě dvě CD. Předem děkuji za odpověd.

    OdpovědětVymazat
  47. Zadala jsem do originu produktový kód, ale napsalo mi to, že kód už byl jednou použitý. Co mám dělat? Hru už jsem dříve registrovala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý produktový kód lze použít jen pro jeden účet. Podle toho co píšeš, se ho snažíš použít v jiném účtu, než kde máš hru zaregistrovanou, což nelze.

      Vymazat
  48. Ahoj, kód jsem zadala ale napsalo mi to že už je použitý. Jelikož mi hra začala blbnout tak jsem jí odinstalovala a znova nainstalovala. Když jsem se znovu přihlašovala napsalo mi to že už nemusím být pod ochranou rodičů, tudíž jsem měla zadat nový e-mail. Přihlásila jsem se tedy pomocí stejného ID a hesla, ale když jsem zadávala kód už mě to dál nepustilo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ale tohle nevíme jak vyřešit. To dokáže jedině technická podpora EA, viz odkaz zde: https://arsepo4.blogspot.cz/p/jak-instalovat.html

      Vymazat
  49. Ahoj, mohla bych se zeptat, jestli jde nainstalovat dodatek na The Sims 4 na více počítačů zároveň? Nebo bude stejný problém jak u hlavní hry na originu s produktovým kódem?

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj, mohla bych se zeptat, zda jde dodatek k The Sims 4 použít dvakrát.

    OdpovědětVymazat
  51. Dobrý den pokaždé když mám v The Sims 4 rozehrané dvě vlastní domácnosti a vytvořím si třetí tak se mi ty dvě předchozí smažou. Můžete mi prosím pomoci?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,nevytváříš náhodou novou domácnost po stisknutí volby nová hra a pak ji v CASu v pravém dolním rohu odfajfkuješ, čímž ji pošleš do hry?

      Jestli ano, tak v tom je problém. Musíš domácnost v CASu uložit do knihovny. Potom si načti uloženou pozici, kde máš své dvě rozehradné domácnosti, z galerie vyber uloženou domácnost a umísti ji na Tebou vybraný pozemk.

      Vymazat
  52. Dobrý den, mám koupenou verzi Sims4. Přihlásil jsem se do Origin zadal kód ale instalace probíhá asi z internetu protože trvala 18 hodin a stále nebyla hotová tak jsem vypnul notebook a začal znova instalovat přesně podle postupu ale zase to začlo stahovat asi z internetu. Poraďte jak to nainstalovat z koupených CD?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, najděte run. exe. v adresáři, kde se nachází CD, u mě je to např. pod E. To by pak mělo spustit instalaci z CD. I přesto je nutné mít spuštěný Origin.

      Vymazat
  53. Dobrý den, mám jeden problém... Mám Origin a koupila jsem si tam The Sims 4, všechno se stáhlo a bylo OK, několikrát jsem hrála... ale pak jednou mi Origin řekl, že potřebuje aktualizovat. Říkala jsem si není problém, aktualizuju to, co se může stát?.. Když se aktualizace dokončila, Origin vypadal úplně jinak a když jsem konečně našla knihovnu svých her, byla prázdná. Zmizely i ostatní hry, ne jen Simíci. Říkala jsem si, že to jen není v mé knihovně ale bude to stáhlé v obchodě. Ale nebylo. Tak jsem podle zakoupeného kódu chtěla hru znovu stáhnout, ale samozřejmě mi to napsalo, že kód už byl použit. Prosím pomoc, hra stála hodně peněz a nevím co dělat :(((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, odinstaluj a znovu nainstaluj Origin, odkaz ke stažení je v článku.

      Jinak hru sis už zaregistrovala pod svým profilem na Originu a nelze ji registrovat na jiný profil. Hru tedy najdeš pod tím profilem, kde sis ji registrovala.

      Pokud přeinstalace Originu nepomůže obrať se na technickou podporu EA, viz zde: https://arsepo4.blogspot.cz/p/jak-instalovat.html

      Ostatně tyto problémy musí řešit tech. podpora EA. Origin je jejich program.

      Vymazat
  54. zdravim koupil sem si origo sims 4 v poho sem si vytvořil učet na originu hral asi 2měsíce pak se origin aktualizoval,koupil sem si dalši datadisky vložil kod a nic pak sem to zkoušel znovu a vyskočilo mi že klič už byl použit ve se mi ztratilo a hra sims nejde zpustit tak sem vše smazal a uz nejde nainstalovat ani z disku ani přes origin pořad pise že cd-klič byl už použit.učet sem nemenil a knihovnu v originu mam prazdnou :( poradi nekdo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tyto problémy řeší technická podpora, viz kontakt zde http://arsepo4.blogspot.cz/p/jak-instalovat.html

      Vymazat
  55. Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Prodává TSR 4 rozšíření a prodala jsem již samotnou hru. Dá se prodat ty rozšíření když jsem dala zájemci o hru TSR 4 svůj origin účet kde byly nainstalované i dodatky i samotná hra? Prosím o co nejrychlejší odpověď. Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hra The Sims 4 funguje tak, že musíš mít základní hru a pak k ní přikupuješ dodatky (rozšíření). Rozšíření tedy bez základní hry nefunguje.

      Vymazat
  56. A ještě jedna otázka jak můžu z originu odinstalovat tu hru nebo rozšíření,
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hru odinstaluješ pravým kliknutím myši na ikonu hry The Sims 4, viz tento obrázek: https://1.bp.blogspot.com/-SD4vx1nD0Y0/WLHdrEyr4vI/AAAAAAAAMU0/xW9uX-iPHpECh9xYC3gW_1ptq_ZGO6BkACLcB/s1600/odi.jpg

      Vymazat
    2. A jak můžu odinstalovat jedno rozšíření? Mám jich asi 15 a můj počítač to přestává dávat, a proto bych potřebovala rozšíření, které nepoužívám vymazat. Šlo by to aniž bych musela vymazat hru celou?(nebo aniž by se mi nevymazaly hrané světy?)

      Vymazat
    3. Ahoj, tady je návod, ale nezkoušela jsem to, takže nemohu potvrdit správnou funkčnost.
      Návod je zde: http://simscommunity.info/2014/12/24/sims-4-tutorial-uninstall-pack/

      Vymazat
  57. Ahoj, chtěla bych se zeptat.
    Mám dva originy. Na prvním mám základní hru + tři dodatky a na druhém ještě jeden dodatek. Zkoušela jsem nainstalovat vše dohromady, ale hra mi umožňuje buď hrát s těmi třemi nebo s tím jedním. To mi ještě cca před rokem fungovalo normálně.
    Nejde nějak ten jeden dodatek přemístit na druhý origin s těmi ostatními?
    Nebo nejde to tedy nějak hrát všechno dohromady?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zavolej si na technickou podporu. Snad ti to sloučí dohromady. Kontakt najdeš zde: https://arsepo4.blogspot.cz/p/jak-instalovat.html

      Vymazat
  58. Ahoj, jde nějak vyřešit to, že jsem hru hrála už předtím na jiném PC, teď mám nový a při instalaci mi to hlásí, že už byl kód vlastně použit předtím, což byl. To už se pak hra nedá hrát, když to chci hrát na novém PC?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, hra je vázána na tvůj účet Origin.
      Pokud jsi měla hru v minulosti již zaregistrovanou ve svém účtu na Originu, měla by si mít hru ve své knihovně v Originu, odkud ji můžeš znovu nainstalovat na svůj nový počítač.

      Vymazat
  59. Ahoj moc prosím o radu s kterou si již strašně moc dlouho nevím rady. Mám zakoupenou originální hru the sims 4 hru jsem hrála a vše bylo v pořádku, bohužel se mi začala sekat, tak jsem ji odinstalovala s tím, že ji nainstaluji znova a ono to najednou nešlo. Jsem na svém účtu origin, ale pi zadání kodu mi hlásí, že už byl použit:-( moc prosím nevíte někdo poradit, co udělat, aby to šlo znova naistalovat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jak zadání kódu? Přece, když jednou hru zaregistruješ na Origin, už ji tam máš napořád v knihovně her. Pak ji jen můžeš instalovat anebo odinstalovat.

      Zřejmě tam něco zlobí, co nemá, ale to nejsme schopné vyřešit. Obrať se proto na technickou podporu EA, viz kontakt zde: https://arsepo4.blogspot.cz/p/jak-instalovat.html

      Vymazat
  60. Zdravím. Mám takový problém. Omylem jsem si koupila TS4 v anglickém jazyce. Vzhledem k tomu, že v AJ nejsem tolik zdatná, ráda bych tam nějakým způsobem dostala češtinu, aniž bych si musela kupovat hru novou. Bylo by to nějak možné? Popřípadě jak? Zkoušela jsem to už podle několika tutoriálů, ale nakonec to při spuštění vždycky napíše nějakou chybu :( Předem moc děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj. Doporučuji zavolat na technickou podporu. Vím o hráči, který měl stejný problém a technická podpora mu hru nahodila do češtiny.

      Vymazat
    2. @moni No, a... Mohu se zeptat, kterou technickou podporu máte na mysli a kde na ni seženu nějaký kontakt? Děkuji.

      Vymazat
  61. (Navazuji na můj předchozí dotaz.) Aha. A mohu se tedy zeptat, jakou technickou podporu máte přesně na mysli a kde na ni seženu nějaký kontakt? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kontakt na technickou podporu EA je zde: https://arsepo4.blogspot.cz/p/jak-instalovat.html

      Vymazat
  62. Možná to někomu pomůže..
    taky jsem měla problém s opětovným přihlášením hry,po přeinstalování počítače.Kód mi to nechtělo vzít a tak jsem v Originu klikla na moje hry,dále na konkrétní hru The Sims 4 a ta se automaticky začala stahovat do počítače.Všechny hry,co jsem měla zakoupené přes Origin,se opět nainstalovali.Takže jsem žádný klíč už nepotřebovala :)

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj, přišla jsem o počítač a hrála jsem na něm ts4 a měla jsem dodatek Rodičovství. Budu si kupovat nový počítač a chtěla jsem se zeptat, jestli nepřijdu o dodatek který jsem ke hře mela když se přihlásím na novem počítači.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Origin je od toho, že tam máš svůj účet a své hry v knihovně napořád. Můžeš je nainstalovat na kolik počítačů chceš, v jednu chvíli však může být pouze jeden z těchto počítačů přihlášený k účtu Origin a aktivně hrát.

      Proto je třeba si pamatovat přihlašovací údaje ke svému účtu na Originu.

      Viz tento nový návod: http://arsepo.blogspot.cz/2017/06/registrace-hry-nastaveni-noveho-originu.html

      Vymazat
  64. Ahoj, odinstalovala jsem z PC the sims 4 plus k tomu několik dodatků a dala hru sestře, ta má ale problém s instalací, protože kod byl už použit u mě. co mám já nebo ona udělat? a když jí dám své přihlašovací údaje, kam by hru znova nainstalovala, fungovala by hra se všema herníma dodatkama?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, hru zaregistrovanou pod tvým účtem na Originu nelze registrovat na jiný účet na Originu. Takže například, když si Nováková (rozuměj přihlašovací údaje: e-mail a heslo) na Originu zaregistruje hru, nemůže si ji Kopecká registrovat pod svým e-mailem.

      Takže, když chceš, aby tvoje sestra mohla hrát přes tvůj Origin, musíš ji dát svůj e-mail a heslo, pod kterým máš zaregistrované hry na Originu. Takže si sestra nainstaluje Origin a pak se přihlásí přes tvoje přihlašovací údaje, nainstaluje si hru a může hrát. Samozřejmě žádné kódy se znovu nezadávají, protože ty hry máš již ve své knihovně v Originu.

      V jednu chvíli však může být pouze jeden z počítačů přihlášený k účtu Origin a aktivně hrát. Takže nemůže hrát obě v jednu chvíli. Buď budeš hrát nebo ona.

      Origin je něco třeba jako bankovní účet. Akorát tam nemáš peníze, ale hry, za které jsi zaplatila. Proto si lidi musí své přihlašovací údaje chránit a nikomu je nesdělovat.

      Nový návod je zde: https://arsepo4.blogspot.cz/2017/06/registrace-hry-nastaveni-noveho-originu.html

      Vymazat
  65. Ahoj sla by mi ta hra na mini notebook budu mit novej a cd do nej nedám... Když si na notas nainstaluju origin najdu tam vsechny svoje nainstalované sims nebo budu muset mit cd a delat vse znova..??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, hru si stáhni z Originu, viz návod zde: https://arsepo4.blogspot.cz/2017/06/registrace-hry-nastaveni-noveho-originu.html

      CD se hrou vůbec nepotřebuješ, protože všechny hry a dodatky máš v Originu v knihovně her.

      Vymazat
  66. Chci si koupit přes internet aktivační kód k The sims 4 a chci se zeptat jestli to funguje abych nevyhodila zbytečně peníze tak jestli s tím má někdo zkušenosti tak prosím poraďte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já kupuji na Key4you a tam je to bez problému. Kód posílají ten den, co zaplatím a pak už jen aktivuji kód v Originu a po instalaci můžu hned hrát. Nejlepší je se podívat na Heuréku a recenze uživatelů.

      Vymazat
  67. Ahoj, zajímá mě, zda mohu odinstalovat ze hry jen dodatek, bez toho, abych musela odinstalovat celou hru. Popřípadě jak? Děkuji předem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tady je návod, ale nezkoušela jsem to, takže nemohu potvrdit správnou funkčnost. Jestli to vyzkoušíš, dej mi pak,prosím, vědět jak to dopadlo.

      Návod je zde: http://simscommunity.info/2014/12/24/sims-4-tutorial-uninstall-pack/

      Vymazat
  68. Ahoj objednala jsem si klasickou the sims 4 a k tomu taky 2 sady. Nevíte někdo jak bych je ke klasickému the sims 4 nainstalovala, protože ty 2 sady jak jsem se divala neobsahovaly žádný kód. Nepomohli byste mi prosím cítím se totiž hrozně bezradně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nový návod je zde: https://arsepo4.blogspot.com/2017/06/registrace-hry-nastaveni-noveho-originu.html

      Viz Dodatky hry, tam najdeš své 2 sady. Instalují se stejně jako základní hra.

      Vymazat
  69. Dobrý den, nevím, zda se tu ptám správně, ale zkusím to. Dostala jsem originální hru, vše nainstalovala, vše fungovalo. Před pár týdny mi ale Origin napsal hlášku, že pro přihlášení je požadován operační systém Windows 10 a dál mě vůbec nepustil. Já ale Win 10 mám, celou dobu mám dokonce i stejný počítač, na kterém to hraju. A teď tedy už nějakou dobu hrát nemůžu, protože do Originu mě to nechce pustit. Nevíte prosím, co s tím? Moc děkuju, Alena.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, zkuste promazat cache Originu: https://arsepo4.blogspot.com/2014/12/promazani-cache-originu.html

      Když to nepomůže přeinstalujte Origin.

      Jinak se obraťte na technickou podporu EA: https://help.ea.com/cz/

      Vymazat

Okomentovat