Aktualizace 1.4.83.1010

Aktualizace ze dne 3. 2 .2015



Novinky

•K dispozici je genealogie. Budete moci prohledávat historii rodiny svých Simů, včetně bratrů a sester, matek, otců, prarodičů (a některých prapra a prapraprarodičů apod.), nevlastních rodičů (například otčím), nevlastních vztahů (například nevlastní bratr) a samozřejmě manželů. 



◦Otevřete panel Simologie (nebo použijte klávesovou zkratku [Y]) a klikněte na tlačítko Zobrazit genealogii Simů.
◦Sledujte 10 generací (4 nahoru a 5 dolů) od aktivního Sima (ano 5 + 4 = 10)
◦Klikněte na další Simy v pohledu a zaměřte se na jejich rodokmen. 
◦Pokud máte velký počet Simů v zobrazení, můžete kliknout do libovolného prázdného prostoru na panelu genealogie a přetáhněte ho pro zobrazení dalších informací.
◦Najeďte nad potréty Simů a zobrazte si jejich vztah s aktivním Simem, jejich aktuální kariéru, jak zemřeli a kdo byl jejich manžel/manželka..

•Hlavní menu prošlo vylepšením. Chcete-li zjistit, co je nového ve hře The Sims, co se děje u sousedů, novinky v Galerii, tipy a triky a další informace, procházejte herní panely!



•Aktualizovali jsme Rozmary 
◦Rozmary se nyní automaticky obnovují, když spíte déle než 4 hodiny, jste omráčeni nebo se vracíte domů z práce
◦Najeďte nad rozmar a klikněte na tlačítko Připíchnout a upevněte rozmary, které si chcete ponechat (omlouváme se, nemůžete připíchnout emocionální rozmary).
◦Nebo klikněte na tlačítko X a získáte nový rozmar.

•Pro hraní s generacemi existují nové úspěchy.
◦Přehrávač odkazu, abeceda odkazů, vedoucí odkazů a legendární odkaz!

•Ve funkci Vytvořte se Sima se nachází nový obsah! ◦Pánská a dámská trička na den svatého Valentýna naleznete v kategorii triček
◦Pánské valentýnské boxerky naleznete v kategorii spodní prádlo
◦Dámské valentýnské prádlo naleznete v kategoriích spodního prádla a podprsenek.



•A nový obsah najdete i mimo funkci Vytvořte se Sima! 
◦Gnómové vyslali vyslance na oslavu 15letého výročí, těšte se na štastné Gnómovýročí!
◦Medvěd „Hromada lásky“ je připraven strávit svůj valentýnský den s vámi.
◦Našli jsme medvědího gnóma, jak se schovává v lesích Úniku do přírody, jemně ho vylákali z jeho brlohu a vhodili ho do naší hry.
◦Do zvukových forem byla přidána místní verze Mluvčího zimních prázdnin.



Medvědy a trpaslíky najdete pod Dekorace / Sochy



Stabilita a výkon


  •Někteří hráči hlásili, že stále nemohou načíst své pozemky i po vydání verze 1/13 a tak jsme opravili další problémy s vracením zpět na mapu sousedství.  Děkujeme za uložené soubory, které nám pomohli vysledovat tento problém, milujeme sledování vašich uložených souborů!

•Navíc jsme opravili nekonečné množství problémů, které vznikly, pokud se hráč pokusil načíst pozemek, který byl rozdělen pomocí funkce Správa světů obsahujícím dítě.

•Strávili jsme čas optimalizací dob načítání.  Všimněte si, že počet vylepšení závisí na specifikacích počítače a také na velikosti a obsahu uloženého souboru.

•Provedli jsme další opravy, které omezily zvětšování uložených her, což pomůže omezit množství paměti nutné k načtení uloženého souboru a poskytuje stabilitu.
•Opravili jsme zasekávájící se místo, které vzniklo, pokud se hráč pokusil „Uložit do knihovny“ položku, kterou dříve nahlásil.

•Opravili jsme nekonečné načítání… Omlouvám se, že přerušuji sám sebe, ale upřímně, jelikož jsme ještě nebyli schopni otestovat, zda je skutečně nekonečné, tak to nejlepší, co můžeme udělat, je předpokládat, i když vzhledem k životnosti průměrného počítače, rychlosti rozpadu v něm obsažených plastů a kovů a  obecně nízké životnosti i těch nejlepších pevných disků si dovedu představit, že to máme celkem správně, když říkáme nekonečné. Nicméně... opravili jsme problém s nekonečným načítáním při upřednostnění nahlášených položek v galerii.


Režim stavba a grafika

•Opraven problém, který způsoboval posun usazených Simíků do polohy ve tvaru T, když se pokoušeli umýt komínek talířů na povrchu před nimi. 
◦Chvilka v rohu vývojářů: pozice tvaru T je pozice, kdy se Simíkovi nepodaří přehrát animaci a místo toho se vrátí do výchozí pozice, která má tvar T (postoj s roztaženýma rukama).

•Upravili jsme osvětlení Simíků, když je aktivní režim přenosného počítače, aby byl uživatelsky přívětivější pro hráče „Potřebuji světlo, abych viděl“.

•Při návštěvě baru Rattlesnake Juice již Simíci nebudou nadále chodit po podivně dlouhých cestách, aby se vyhnuli přednímu okraji pozemku.

•Rodina Landgraabových neprovedla nezbytný geologický průzkum své usedlosti, než se nastěhovala. To vedlo k jejich neschopnosti plavat v některých bazénech a někdy chodit po některých částech svých pozemků. Došlo k opravě všech těchto problémů.



Ladění a herní prvky


  •K utracení bodů spokojenosti za spotřební doplňky a povahové rysy existuje obchod s odměnami – běžte je utratit. K dispozici je teď rada pro začátečníky, která vám to připomene.

•Opravili jsme problém se způsobem, jakým fungoval rozpad vztahu, kdy se nedávno nalezení přátelé rychle změnili na bez přátel. Došlo k přidání mezipaměti, která ponechá přátele jako přátele a poskytuje hráči schopnost reagovat na negativní výsledky, jak k nim dochází.

•Termíny Titan a Titanic již nebudou blokovány filtrem sprostých slov galerie.

•Siminky neinformovali své partnery, když po provedení těhotenského testu zjistili, že jsou těhotné. Proto ponechaly svého partnera v nevědomosti, dokud nedošlo k okamžiku „Wow, kde se to tady vzalo?“. Teď, pokud se partner Siminky, která si provede těhotenský test, nachází na aktuálním pozemku, podělí se s ním o tyto velké novinky. Pokud tu nejsou... tak... co Sim neví...

•Postavy ve hře nyní při opouštění pozemku řeknou nashledanou a Simíci poblíž jim odpoví (pokud nejsou zaměstnaní jídlem, sprchováním, spánkem, ničením domů pro panenky...)

•Opravili jsme problém, kde nově vytvořené domácnosti z funkce Vytvořte si Simíka, u kterých došlo k úpravě budoucích domů před nastěhováním, přišli o své vzájemné vztahy po nastěhování na pozemek.

•Dospělí, kteří byli požádáni, aby četli dětem, se často tak zabrali do příběhu, že zapomněli svým dětem ve skutečnosti číst.  Tento problém jsme opravili informováním dospělých, že účelem čtení svým dětem je vzájemné propojení, vytvoření trvalé vazby lásky a důvěry a ne až tak zjištění, jak daleko dokáže Spot doběhnout.

•Již nelze používat možnost Hra s genetikou ve funkci Vytvořit Simíka k vytvoření dítěte dítěte nebo teenagera. Výběr Hra s genetikou Simíků byla v některých případech chybná a umožňovala výběr dítěte nebo teenagera jako rodiče.

•Navíc jsme opravili několik dalších problémů s výběrem Hra s genetikou, které vytvářely zmatek při nastavení vztahů. ◦Již by nemělo být možné vytvářet dítě a rodiče stejného věku.
◦Byl opraven problém s pořadím operací, který bránil hráči v nastavení vztahů sourozenců, které mělo být možné nastavit.
◦A opravili jsme také problém s aktualizací, který bránil správnému zobrazení možnosti vztahů v rozevíracím seznamu.

•Zvýšit věk Smrťáka již nelze ve výběru Simíků. Smrťák je ve skutečnosti bezvěký a jak víte, tato možnost představovala test Smrťáka. Gratulujeme, uspěli jste, k vašemu životu byl přidán jeden rok.

•Dětem už se počítače nebudou zdát tak přitažlivé pro…ehm, pokud se dva souhlasící dospělí objeví v raketě... myslím tím, pokud se ve vesmíru nachází raketa a vy jste u počítače, můžete poslouchat start a vysílání z vesmíru. Pokud jsou však dospělí v raketě... tak pokud se dítě pokusí použít počítač... a souhlasící dospělí pracovali na, jak to říct, pokud se hodně spřátelili, pak... dítě již nemůže u počítače dále poslouchat.

•Druhý milník snahy Bouřlivého uličníka byl změněn na trénink psaní po dobu 4 hodin.

•Charakter Krysa posilovny byl matoucí a byl aktualizován. Krysy posilovny cvičí zábavně a neztrácí dodatečnou (neovlivňuje normální rychlost zhoršování hygieny) při cvičení.

•Nyní o 50 % kratší výuka, protože... však víte.

•Opravili jsme problém, který způsoboval, že Simíci neférově ztráceli výkon v práci pokud... tady to je… Simík A a Simík B cestovali na cizí pozemek. Simík A (nepracující Simík) cestoval na jiný pozemek těsně předtím, než Simík B (pracující Simík) vyrazil do práce a pak se Simík A vrátil na pozemek, který právě opustil, což by způsobilo, že by se Simík B vrátil z práce předčasně a tím přišel o výkon. ◦Pokud jste na tuto chybu přišli, měl bych vám ukázat některé další chyby, které jsme opravili pomocí generačního hraní... vytvořte si domácnots s 8 Simíky, 2 z nich uspořádejte svatbu, pořiďte si nevlastní děti a pár adopcí a pak někoho zabijte. Znovu uspořádejte rodinu pomocí správy světů a rozdělení a znovu vstupte do živého režimu. Všimněte si, že se Země přestala otáčet...

•Opravili jsme problém, který způsoboval, že pozemky v galerii se rozpadaly, což byl výsledek uložení nového pozemku nad předem existujícím pozemkem v knihovně hráče, který byl sdílen s Galerií.

•Rozlobené těhotné Siminky již nebudou volit možnost Rozlobené tlačení na záchodě, při zkoušce těhotenského testu (ano, čtete správně).

•Aktualizovali jsme text Pozvání... při kliknutí na Simíka na panelu vztahů... na Cestovat s... První možnost byla matoucí a chybně informovala hráče, že budou přeneseni na mapu sousedství, chtějí-li cestovat.

•Simíci již nepoužívají Observatoř až do smrti. Místo toho nyní odejdou po rozumné době.

•Opravili jsme problém, který bránil ve správném dokončení cíle Technický adept „Soustřeďte se po 2 hodiny na videohry“ větve Počítačového experta snahy o Znalosti.

•Simíci se mohou nyní účastnit schůzek na momentálně aktivních pozemcích.

•Barmani jsou zpět v práci! Samostatně vydávané a hráči požadované nápoje se znovu vydávají.

•Simíci již nevěří, že mohou oplakávat své milované, když dělají další akce, například vaření, což způsobovalo, že Simík přerušil akci netýkající se oplakávání.

•Takže požár... nedávno jsme vás informovali, že krby mohou zapálit blízké objekty a to také dělají. Včetně stropních světel, objektů na krbové římse... a evidentně to dělají hodně. Snížili jsme šanci rozšíření ohně na blízké objekty a vytvořili jsme způsob, kterým se oheň šíří z krbu, aby měl tvar kužele, což by mělo bránit zapálení objektů umístěných na krbové římse.... kterou stejně nelze dát pryč. Takže ano... ups.

•Výsledkem špatné hygieny se Simíci stávali špinavými a pak špinavými a páchnoucími. Simíci se nyní stávají páchnoucí a pak špinaví a páchnoucí.

•Simíci již nedostávají nápad poznat sami sebe... to je jako byste si řekli, že se představíte sami sobě.



Aktualizace uživatelského rozhraní


•Použití možností hry ke změně rozlišení se nyní správně uloží. ◦A věděli jste, že velikost okna můžete také změnit přetažením? (včetně velmi malých velikostí)

•Najetím nad schopnosti na panelu schopností se nyní zobrazí příklady objektům, které můžete použít k sestavení těchto schopností.

•Úspěch „Není to neurochirurgie“ nyní obsahuje ikonu, když se objeví na obrazovce... NÁRAZ DO OBRAZOVKY!

•Je rok 2015, věděli jste to? Nám to je úplně jasné... teď. (poznámky aktualizace nyní obsahují správný rok)



The Sims Únik do přírody

•Přidání klády do táboráku při sezení již nezpůsobí, že se poleno objeví příliš brzy, nebude se otáčet a pak... vypadá to, jako bych sledoval nějaký druh talentové reality show těsně předtím, než dorazí opravdu dobrý talent a oni vás utěšují hláškou „jednoduše se pro to nehodíte“.

•Ostružiní již nelze zkoumat, pokud se necítíte dobře.

•Jáma ve tvaru podkovy již nepředstavuje exkluzivní místo pro soustředěné a nerozptýlené. Simíci se nyní mohou řadit do fronty Přidat se do hryu jámy ve tvaru podkovy bez ohledu na to, co dělali předtím.

Zdroj: The Sims /EA



Komentáře

  1. este ste zapomeli vyfotit novve uvitaci menu bo co to je :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nafotila jsem úvodní stranu, ať je to tedy úplné :)

      Vymazat
  2. nevím, kde se na to zeptat, ale v galerii jak to píše kolik hráčů je on.line to jako kolik hráču je online v čr? nebo po celém světě? protože je to docela málo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do poslední aktualizace to určitě byla celosvětová statistika. Upřímně teď po aktualizaci nevím, nesleduji to. Ale pochybuji, že by to počítalo podle národů. Spíše bych to viděla třeba na nějakou chybu v počítadle. Odpoledne se na to podívám.

      Vymazat
  3. ahoj,1) komunita mi nejde připojit. Připojuje se to asi hodinu a stejně nic.
    2)ten origin si musim neak stáhnout? Nebo co?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj

      1) Obrať se na technickou podporu
      V tomto článku najdeš kontakt
      http://arsepo4.blogspot.cz/2014/10/jak-opravit-hru.html#more

      2) Ano, musíš. V tomto článku najdeš odkaz, kde ho lze stáhnout
      http://arsepo4.blogspot.cz/2014/09/origin-produktovy-kod-hry.html#more

      Vymazat

Okomentovat