Aktualizace PC verze 1.10.63.1020 / Mac verze 1.10.63.1220

Aktualizace ze dne 1. 9. 2015



Obecné
  • Simíci by teď měli být schopni normálně měnit svůj vztah s ostatními Simíky. Počkat... tohle už přece bylo opravené, ne? *GRRR* Opravili jsme další situace, kdy se Simíci zasekli na určité úrovni vztahu. Aspirace „Nejlepší kámoš na světě“ by teď měla fungovat se všemi kamarády, které si najdete. 
  • Opraven problém, kdy byly rostliny vypěstované ze semínek úplně černé. Stávajícím rostlinám to sice nepomůže, ale nová fauna už bude vypadat zcela správně.
  • Jelikož jsem vyrůstal v italské rodině, vždycky o svátcích jsme měli výborný panettone. Pokud jste tuto italskou verzi ovocného dortu někdy ochutnali, určitě víte, že si rozhodně nezaslouží, aby ho někdo nesnášel. Ovocný dort, který Simíkům přinesou noví sousedé na uvítanou, ale není ani zdaleka tak dobrý jako panettone. Je to spíš prokletá obludnost, kvůli které Simíci mohou začít nenávidět všechno jídlo. Prokletí ovocného dortu jsme naštěstí zlomili. Sice to neznamená, že bude vašim Simíkům chutnat, ale alespoň jim neznechutí všechno ostatní.

Zdroj: EA
Užitečné odkazy



Komentáře