Aktualizace PC verze 1.47.51.1020 / Mac verze 1.47.51.1220

Aktualizace ze dne 20. 11. 2018


Děti vánočního dědečka:

Stačilo jediné lusknutí jeho mrazivých prstů a všechny byly pryč. Ne jen některé. Ne půlka. Ale všechny jeho děti. Úplně pryč. I když se jedná o jeden ze způsobů, jak se zbavit rodičovských závazků, patrně to není nejlepší volba pro Simíka, který má mít dokonalou pověst. PR tým vánočního dědečka a jeho správci médií si jistě všimli nepříznivé reakce veřejnosti a v následném tiskovém prohlášení jasně sdělili, že už se svých dětí zbavovat nebude.

Stárnutí v režimu Vytvořit Simíka:

Jeden den jste teenagerem a zkoušíte si oblečení v nástroji Vytvořit Simíka a než se nadějete: PRÁSK – a je z vás důchodce! I když je pravda, že ledové objetí smrti si jednou přijde pro nás všechny, patrně bychom se k němu ale neměli přibližovat zrovna v nástroji Vytvořit Simíka. Takže se oprostěte z okovů svých smrtelných schránek a znovu si užívejte věčný život! *Začíná zpívat* Patříme sem, kde bojujeme o přežití ve světě temných sil. Patříme sem…

Úprava povrchu a notebooky:

Možnosti úpravy povrchu se nyní v režimu pro notebooky zobrazí. Byly jen trochu nesmělé a tak se skrývaly. Ale zapracovali jsme na jejich sebevědomí a nabídli jim pamlsek. To stačilo, aby vylezly zpod stolu a vrátily se do hry. Někdy je to s nimi trochu těžké. Ale svou práci dělají dobře.

Vzorkovníky barev vlasů z vlastního obsahu:

Opět je teď můžete měnit. Simíci se na chvíli rozhodli, že se vrátí ke svému přirozenému vzhledu a odmítali upravené účesy. Ale když jim všichni taťkové z vývojářského týmu neustále tvrdili, jak moderně teď vypadají, je jasné, že brzy chtěli upravený obsah zpátky. Trocha reverzní psychologie dělá divy.

Národní park Del Sol Valley si teď můžete upravovat:

Odlesňování je velkým problém. Ale rozhodně to neplatí v centru Del Sol Valley, takže se do toho klidně dejte a vyměňte národní park za něco jiného. (Myslím, že by se tam hodila pěkná restaurace. Pokud tedy ten herní balíček máte. Pokud ne, je teď ve velké slevě. Zamyslete se, jestli ho nepořídit. #BezostyšnáReklama)

Jasmine? Co tady děláš?

Někdy místo Millie Bobby Brownové na výzvu pozitivity dorazila Jasmine. Tak už to teď nebude. Běž domů, Jasmine! Asi ses trochu… spletla. Tohle není tvá práce, má milá. Ale já tě chápu. Asi se teď cítíš trochu nejistě. Najednou dorazila nová parádní Siminka a ty si myslíš, že se tě snaží nahradit. Sebrat ti práci a vlastně celý smysl života. Takže chápu, že jsi rozrušená. Ale to neznamená, že bys měla odstrkovat ostatní Simíky, aby ses ke dveřím dostala jako první. TO VŮBEC NENÍ PĚKNÉ! Běž si hezky sednout a přemýšlej o tom, co jsi provedla. Možná tě při příští výzvě vezmeme na milost.


Zdroj: EA


Komentáře