Aktualizace z 6/2020


Aktualizace 3.6. 2020

PC: 1.63.133.1020/ Mac: 1.63.133.1220

Konzole: Verze 1.25


NOVÉ A VYLEPŠENÉ FUNKCE



VYLEPŠENÍ INVENTÁŘE

Milí sběratelé, tohle jsme pro vás nachystali: Do simíkovského inventáře jsme přidali funkce pro filtrování, řazení, oblíbené položky, výběr vícero položek a prodej vícero položek. To všechno teď máte na dosah ruky. Přehrabování se v těch hromadách sběratelských předmětů, které jste poctivě získávali posledních pět let, nikdy nebylo tak snadné!

VOLNÉ UMISŤOVÁNÍ DVEŘÍ A OKEN

S příchodem Ekobydlení a soběstačných domácností jsme i ze dveří a oken udělali soběstačné entity. Takže je teď nemusíte umisťovat na mřížku. Víte, co myslíme. Jde přece o tu mřížku, která vám do této chvíle bránila v umisťování dveří a oken přesně na ta místa, kde jste je chtěli mít. Při tažení stačí podržet klávesu Alt, čímž získáte přístup k nádherně plynulému volnému umístění dveří a oken.

ŽEBŘÍKY

Do stavebního systému přibyly žebříky. Klasický dřevěný žebřík (zdarma) najdete v katalogu stavby v kategorii Schodiště (a žebříky). Zatímco žebříky a přístaviště ze Života na ostrově je možné používat pouze na pozemcích s vodními plochami, nové žebříky je možné umístit kdekoliv na pozemku a fungují jako schody: umožňují tedy Simíkům cestovat mezi podlažími.

M·A·C COSMETICS

Říkáte, že pro své Simíky potřebujete nový styl? Navázali jsme spolupráci se známou společností M·A·C Cosmetics a společně vám přinášíme 12 nových módních make-up prvků, které se hodí pro každodenní používání i na noc ve velkém stylu strávenou ve městě. Pokud jste zatím toto nastavení nevyzkoušeli, doporučujeme vám na PC a v Macu v Možnostech zapnout volbu „Nekomprimované textury Simíků“, která teď bude automaticky zapnutá u vysokého a ultra nastavení grafiky. S ní tyto nové styly opravdu vyniknou. I když konzolové verze The Sims 4 tuto volbu v Nabídce možností nemají, každá konzole automaticky používá optimální nastavení grafiky na základě svých systémových zdrojů.

NPC EXEKUTOŘI

Exekutoři nám s vyznamenáním absolvovali Univerzitu v Britechesteru a získali titul v padoušství. Následně se hezky usadili v základní hře. Pokud tedy teď někdo nezaplatí složenky, pocítí jejich hněv.

AKTUALIZACE SLOŽENEK

Když už mluvíme o složenkách a placení účtů: do informací v simíkovských účtech jsme přidali stručný souhrn, ke kterému se dostanete prostřednictvím interakce na poštovní schránce nebo telefonu. Nově tedy neuvidíte všechno v jedné částce, ale budete si moci prohlédnout, kolik platíte za vodu, elektřinu i různé poplatky, slevy či pokuty. Získáte všechny tyto hodnoty a ještě i další, hezky propočítané a přehledně zobrazené, abyste měli přehled.

ZNAČKY PRO STARŠÍ SOUSEDSTVÍ

Vrátili jsme se ke starším sousedstvím a přidali mapové značky a popisky tam, kde dosud chyběly. Takže teď máme krásné ikonky, názvy a popisky v již neopomenutých sousedstvích Vrbová Zátoka, Lázeňská Oáza, Newcrest a Windenburg. Tak a teď už můžete klidně jásat.



AKTUALIZACE PRO BYDLENÍ BEZ ROZVODŮ

Tenhle bod by se nám jen těžko vtipně vměstnával do jednoho odstavce, takže ho raději uvedeme v podobě seznamu:


  • Vlastnost pozemku bydlení Bez rozvodů je provázaná s novou aktualizací složenek a bere v potaz dodávky vody a elektřiny. Pokud vody a elektřiny není nazbyt, pozemek bez rozvodů funguje jako dříve. Pokud je ale vody a elektřiny dostatek, pak funguje, jako by se jednalo o úplně obyčejný pozemek.
  • V režimu stavby také najdete novou kategorii Bez rozvodů, která hráčům umožní snáze najít související objekty a také objekty, které jim pomohou přežít.
  • Trochu jsme vyladili svíčky, aby správně fungovaly i v případech, kdy nejde proud.
  • Ledničky určené pro bydlení bez rozvodů teď nabídnou interakci „Přidat led“, díky které udrží jídlo čerstvé. Tedy alespoň dokud led neroztaje!
  • Simíci budou nyní při bydlení bez rozvodů autonomně používat i sporáky a ledničky, nejen grily.
  • Plodiny zkonzumované při bydlení bez rozvodů budou poskytovat jedinečné náladovky.
  • Psi a batolata nově budou mít k dispozici jedinečnou interakci pro koupání ve vanách, která bude použitelná i při bydlení bez rozvodů.
  • Pomocí interakce „Pořádně se do toho opřít“ nyní bude možné vyčistit objekty. Super!
  • Hráči budou moci získávat vodu z rybářských míst ze základní hry. Rozšíření Život na ostrově umožňuje získávat vodu z vodopádu. Vodu je také možné získat v libovolném světě přímo z „oceánu“, kde se dá plavat. Rozšíření Roční období umožňuje vodu získávat ze závějí.
  • Náladovky patřící k bydlení bez rozvodů budou při rozhodování o tom, zda Simík dostane při bydlení bez rozvodů pozitivní, nebo negativní náladovku, brát v potaz potřeby a vlastnosti daného Simíka.
  • Přidali jsme řadu nových receptů, které můžete při bydlení bez rozvodů připravovat. Tedy za předpokladu, že Simíci mají potřebnou úroveň dovednosti vaření. Některé recepty vyžadují speciální přísady. To platí i pro Vařící žabí polévku. Bydlení bez rozvodů to dodává parádní prvky přežívání v divočině, které Simíkům půjde s novými silnými náladovkami snadněji.


NEPOVOLANÝM VSTUP ZAKÁZÁN

Některým hráčům s herním balíčkem Upíři se Vladovo dovádění líbí víc než jiným. Mě osobně baví, když ke mně okouzlující Vlad zaskočí. Když vám pochválí krk, občas to prostě bodne. Ale doslechli jsme se, že určitá podmnožina hráčů nemá moc ráda, když jejich Simíky někdo pokouše a jejich potřeby jdou pak kvůli nezvanému nočnímu návštěvníkovi, který neuznává žádné hranice, do kopru. Proto pomocí nové interakce na dveřích „Nepovolaným vstup zakázán“ můžete upírům i dalším nezvaným návštěvníkům vstup zakázat.

INTERAKCE POSLAT DOMŮ

Když už tu mluvíme o nezvaných hostech: také jsme přidali interakci Poslat domů, kterou můžete použít na všechny NPC postavy, které přišly na návštěvu. V případě, že máte více návštěvníků, můžete tuto interakci použít na svém Simíkovi. Možná se teď ptáte, čím se tato interakce liší od již existujících interakcí Požádat o odchod nebo Odehnat. Je to usnadnění. Nová interakce je (na rozdíl od svých předchůdců) prakticky okamžitá a vaši návštěvníci se navíc neurazí, ani jim to s vámi nijak nezhorší vztah. Přidali jsme ji jako užitečný nástroj pro hráče. Tento nástroj není nutně určen vypravěčům.

POLOŽKY Z REŽIMU STAVBY MAJÍ HERNÍ EFEKTY

Co si postavíte na pozemku, má vliv na to, jak budete hrát. Některé objekty, jako jsou například nástěnné a podlahové vzory, ploty a sloupy, přináší různé herní modifikátory. Některé z těchto modifikátorů ovlivňují výpočet vyúčtování za služby. Například zvyšují nebo snižují produkci nebo spotřebu elektřiny a vody a tím pádem také výši dlužné částky na složenkách. Některé objekty a materiály mohou nově ovlivnit hodnocení prostředí. Sádrokartonové stěny bez vzoru nyní snižují hodnocení prostředí (stejně jako tomu bylo v The Sims 3)! Výběr podlahových a nástěnných krytin také může ovlivnit rychlost šíření ohně nebo kaluží. A pokud si raději chcete stavět, aniž byste podobné věci museli řešit, buďte bez obav. V nastavení herních prvků můžete celou tuto funkcionalitu vypnout.

NPC HASIČI

Ta zmínka o ohni mi něco připomněla. Už jste slyšeli, že jsme do hry přidali NPC hasiče? Vycházeli jsme z klasického chování NPC hasičů z The Sims, The Sims 2 a The Sims 3 a přidali jsme i pár novinek hodných The Sims 4. Když začne zuřit požár, hasiči k vám na pozemek přijedou automaticky. Tedy v případě, že doma máte požární alarm. Takže pokud alarmu „zapomenout“. To je v pořádku. My to nikomu neřekneme. A pokud jste na požární alarm zapomněli neúmyslně, můžete hasiče zavolat pomocí telefonu nebo kliknutím na samotný požár. Pokud hasiče zavoláte a oni po příjezdu žádný požár neobjeví, vyhubují vám a dají vám pokutu za zbytečný výjezd. Pokud ale požár skutečně probíhal, ale podařilo se ho uhasit ještě před příjezdem hasičů, žádná sankce vás nečeká. V režimu Vytvořit Simíka najdete hasičskou uniformu, která dá svému nositeli ohnivzdornou náladovku, což ho nejen lépe ochrání před ohněm, ale také mu umožní efektivněji požáry hasit. Zároveň je také třeba zmínit, že se NPC hasiči neobjeví, pokud hrajete na Sulani (z rozšíření Život na ostrově). Na Sulani už mají svůj vlastní požární sbor, který tyto problémy řeší. A navíc komu by se chtělo nosit všechnu tu těžkou hasičskou výbavu v tropických vedrech?

CELKOVÉ OUTFITY PRO ŠKVRŇATA A DĚTI

Pro batolata a děti jsme přidali více než 20 nových celkových outfitů sestavených z již existujících prvků nástroje Vytvořit Simíka základní hry. Doplnili jsme tak některé kategorie úborů, které nám připadaly prořídlé.

VYBALANCOVÁNÍ TELEFONNÍCH POZVÁNEK

Po pěti letech plných rozšíření, herních balíčků a kolekcí začalo být těch telefonických pozvánek možná až trochu moc. Hned, jak se nastěhujete, vám už volá Lucas Munch a ptá se, jestli s ním půjdete na Útesy. Netrvá dlouho a Vivian Lewisová vás dost možná zve na Festival koření. Takových pozvánek! Nejdřív se přece musím zabydlet! Právě proto jsme věnovali čas přepracování všech telefonických pozvánek, abyste měli při hraní zajímavější a holističtější zážitky.

MÉNĚ OTRAVNÁ SLUCHÁTKA

Jedná se o změnu ze stejné kategorie, jako je ta předchozí. I tady jsme chtěli vyladit jedno z častějších upozornění. Vyskakovací okénko ohledně sluchátek, které se objeví po nainstalování Fitness, jsme změnili na pasivnější TNS. Váš Simík tak dostane sluchátka automaticky a hned. Takže ty chvíle, kdy jste museli hře neustále dokola říkat, že sluchátka zdarma prostě nechcete, nebo když jste dokonce omylem vybrali OK, tak ty už jsou dávno pryč.


AKTUALIZACE PRO KONZOLE

Ekobydlení vychází na všech platformách souběžně, což tvoří důležitý milník pro The Sims 4. Všichni hráči Simíků si tak totiž budou moci hrát se stejným obsahem a společně v Galerii sdílet své výtvory. Tato aktualizace navíc konzolovým hráčům přináší i několik dodatečných funkcí, které jim usnadní hraní:
Přidali jsme nové překrytí, které připomíná ovládací prvky. Zobrazuje se v nástroji Vytvořit Simíka, v Galerii, v režimu života i stavby. Mělo by novým hráčům usnadnit začátky s The Sims, protože si nebudou muset všechny ovládací prvky hned zapamatovat.

Pokud ovládání připomenout nepotřebujete, protože už ho znáte nazpaměť, můžete si toto překrytí vypnout v Herních možnostech > Ostatní.
A pro všechny, kteří o ně mají zájem, jsou tu stále dostupná překrytí s ovládacími prvky.
A teď se vrhneme na opravy a aktualizace:


The Sims 4

  • Hráči se systémem macOS by už neměli mít problémy s chybou setLocale.zsh. Je k tomu nicméně třeba aktualizovat nejen The Sims 4, ale také Origin.
  • Simíci už nebudou mít náhodné doplňky nebo kusy oblečení, když se budou převlékat do ručníku.
  • Styloví influenceři nově mohou rušit trendy, které sami vytvořili, pomocí interakce Odstranit trend.
  • Opraven problém, který způsoboval, že se Simíci nebyli schopni starat sami o sebe, pokud byli jako batolata ve školce.
  • Aktualizovali jsme některé střechy, abychom zabránili zobrazování černých stěn při umístění na stropech.
  • Aktivní Simíci už nebudou dostávat napjatou náladovku z nedostatku cvičení, když právě docvičili. Co takhle ještě pár kliků?
  • Simíci už nebudou dostávat náladovku Vysílení hned po zahájení cvičení. Víme, že získat vytrvalost nějakou dobu zabere, ale rozhodli jsme se, že dáme Simíkům šanci si cvičení užít bez toho, aniž by byli okamžitě úplně vysílení.
  • Simíci děti si budou moci zpřístupnit dovednost hraní videoher po získání maximální úrovně dovednosti psychika. Dříve museli získat maximální úroveň motoriky, což po dokončení aspirací způsobovalo vyresetování dospělých dovedností u dětských Simíků.
  • Opraven problém, který způsoboval, že u některých domácností v Úpravě světů nebyla zobrazena jejich jména.
  • Opraveny požadavky pro splnění úkolu Zahradní architekt, který je součástí aspirace Hradní pán.
  • Opraven problém, který při přidání objektů z režimu stavby (například šlo o lampy) na pozemek, kde nebyla dostupná elektřina nebo voda (buď kvůli nezaplaceným účtům, nebo v důsledku bydlení bez rozvodů), způsoboval, že tyto objekty byly přidány zapnuté.
  • Vodní pumpa, rybářská místa, Studna tajných přání z Romantické zahrady i Velikánova exotická vodní zahrada teď poskytují interakci Nabírat vodu (v případě, že máte vlastnost pozemku Bez rozvodů).
  • Opraven problém, který způsoboval, že světlo Nenápadný talíř nebylo zas až tak nenápadné. Pokud jste do jeho blízkosti přetáhli předměty umístěné z režimu stavby, byly jeho vinou rozmístěny náhodně.
  • Náctiletí Simíci už teď při snaze získat vlastnost Plodný v Obchodě s odměnami uvidí správný popisek. Ne, skutečně nejsou roboti.
  • Opraven problém, který způsoboval, že některé převisy střech zasahovaly do uzavřených bloků.
  • Opraven problém, který způsoboval, že interakce Uklidit vypadla z fronty v případě, kdy bylo špinavé nádobí položeno na lince.
  • Jelikož jsme do Ekobydlení přidali nové kolo vyrobené ze šrotu, zpřístupnili jsme v nástroji Vytvořit Simíka všem helmu. Simíkům tak teď můžete nasadit helmu bez ohledu na to, jestli vlastníte balíček s bicykly.
  • Simíci už nebudou čas od času dostávat textovky, ve kterých je budou zvát na rande Simíci, se kterými nejsou v romantickém vztahu. Protože to bylo dost divné...
  • Batolata už nebudou moci požádat o učení úplně náhodné Simíky, když mají nějaké učení již načaté. Tedy s výjimkou interakce „Pozvat k pohupování do rytmu“, protože tančit si můžeme, jak se nám chce, a pokud naši kamarádi netančí nebo netančí dost dobře, tak nám za to vlastně vůbec nestojí.
  • Opraven problém, který měl vliv na textury horních částí schodišť a také podest.
  • Opraven problém, který bránil správnému fungování randomizéru v nástroji Vytvořit Simíka v případě, kdy měli Simíci muži nanesený make-up.
  • Rostliny je teď možné pomocí cheatu moveobjects umístit blíže k základům za předpokladu, že většina půdorysu rostliny zůstane vně základů.
  • Opraven problém, který způsoboval, že při přesunu a prodeji nábytku nebyly simoleony připsány na účet domácnosti.
  • Opraven problém, který při zobrazení náhledu některých oken na diagonálních stěnách vrátil jejich barvu zpátky na výchozí barvu vzorníku.
  • Hráči na systému macOS Catalina s grafickou kartou Intel Iris Plus Graphics 640 už pod svými Simíky neuvidí hranaté stíny.
  • Opraven problém s Dřevěnými dvojpanelovými dveřmi v prérijním stylu, kdy se vybrané barvy nezobrazovaly správně na obou stranách dveří.
  • Simíci se teď mohou zbavit zabalených obědů, které se zkazily. Pryč s nechutným jídlem!
  • Opravili jsme podivnost, která způsobovala mizení schodišť z uzavřených nádvoří.
  • Opraven problém, který způsoboval, že podesty nefungovaly správně na pozemcích s vyvýšenými základy a suterény. Simíci už nebudou procházet skrz stěny a věci budou vypadat, jak se sluší a patří.
  • Doplněny chybějící obrazovky oznamující povýšení v kariérách z různých balíčků.
  • Opraveny prvky a ikony uživatelského rozhraní různých balíčků.
  • Stropní lišty je nyní možné použít i na ploty.
  • Schodiště se nyní nebudou zmenšovat, když zvýšíte základy.

 Společná zábava

  • Opraven problém, který způsoboval, že se na Windenburském ostrově (který se teď jmenuje Křehký) objevovali Simíci, kteří nebyli místní.
  • I když Windenburští (Windenburgeři? Windenburgové? Windenburčani?) mají moc rádi návštěvníky z jiných světů, rozhodli se, že na jejich ostrově nemají co dělat. Takže pardon, ale tak to prostě je!
  • Opraven problém, který způsoboval chybu při odstranění nebo úpravě klubů.

Život ve městě

  • Opraven problém, který způsoboval desynchronizaci času při běhu na rychlost 3. Časoprostorové kontinuum už nebudeme ohýbat!
  • Veterinární kliniku již není možné umístit do střešního bytu.
  • Zákazníci zahradních výprodejů se už nebudou trousit do domů Simíků a nebudou jim ani osahávat věci. I když je pěkné mít při výprodeji na pozemku potenciální kupce, takové chování bylo prostě nezdvořilé. Tohle přece NENÍ žádná kolaudační párty!


Psi a kočky

  • Při úpravě/přidání/smazání pracovních úborů v nástroji Vytvořit Simíka už nebude docházet ke ztrátě postupu ve hře.
  • Opraven problém, který způsoboval, že potřeby mazlíčků nebyly naplněny, pokud jste nehráli s aktivní domácností.
  • Mazlíčkovské... ehm... bobky je nyní možné využívat jako hnojivo. Ať se vám zahradničení daří!


Roční období

  • Simíci teď mohou z inventáře hromadně prodávat květiny.
  • Simíci nově správně odloží své deštníky, než se pustí do některých interakcí. Milování s otevřenými deštníky působí dost... složitě. Nebojte se, my vás nesoudíme... jen to prostě působí zbytečně komplikovaně.
  • Opraven problém, při kterém byl kalendář po skončení ročního období zaplněn Simíky vytvořenými svátky.
  • Pokud je Vánoční dědeček členem aktivní domácnosti, může se nově zbavit svého vousu a převléct se pomocí nástroje Vytvořit Simíka. Ale kdo by se odvážil oholit Vánočního dědečka? No? Kdo?!


Cesta ke slávě

  • Opraven problém s hereckou kariérou, kdy Simíci nemohli dokončit své vystoupení, pokud někam cestovali a pak se vrátili před vystoupením domů.


Život na ostrově

  • Čokobomby se nově budou připravovat ze skutečných kokosů, které mají Simíci v inventáři. A z čeho se dělaly předtím? Tak to už se nikdy nedozvíme! Už nikdy se nespokojte s imitací Čokobomb... nikdy!
  • Opraven problém, kdy některá rychlá jídla vyžadovala k přípravě v soběstačné domácnosti mikrovlnku a to i v případě, kdy jí není zapotřebí. Kdo si ohřívá jogurt v mikrovlnce? My tedy ani náhodou!
  • Mořským pannám se už v režimu Vytvořit Simíka nebudou náhodně přehazovat vlastnosti. Díky tomu budou moci zůstat mořskými pannami a také si zachovají svoje kouzlo a záhadnost.
  • Mořské panny budou do práce nosit vhodné pracovní úbory. Už to úplně vidím: mořské panny pracující v nemocnici jako doktoři! To by byl skvělý seriál!
  • „Doktore Mořský / doktorko Mořská, co mi doporučujete?“
  • „Předepisuji vám trochu mořské soli...“
  • Russkii asi bude potřebovat víc kafe...
  • Opravena chyba, která v režimu Vytvořit Simíka řadila některá tílka z Života na ostrově do nesprávných kategorií.
  • Mořské panny děti vytvořené v nástroji Vytvořit Simíka teď vyrostou do plně funkčních mořsko-dospěláků.
  • Tlačítko Jít do práce nyní funguje i Simíkům na dovolené, kteří se věnují příležitostné práci.
  • Nástroj Kapátko teď bude fungovat nejen na obrubách základů, ale také na sloupkových základech.
  • Opraven problém, který způsoboval, že se Simíci na soběstačných pozemcích bez ustání sprchovali. Teď se budou sprchovat pouze v situacích, kdy k tomu budou mít důvod. I když, pokud tahle vlna veder nepoleví, myslím, že je to dobrý způsob, jak se zchladit!


Hurá na vysokou

  • Simíci studenti už nepřijdou o své tabule se semestrálními prezentacemi, když se zapíší do dalšího semestru.
  • Hráči Simíků, kteří mají nainstalována i Roční období: Simíci studenti už nebudou podmíněně vyloučení, pokud se účastnili svátku naplánovaného pomocí kalendáře.
  • Simíci studenti už nebudou po promoci automaticky označeni jako absolventi. Gratulujeme!
  • Opraven problém, který způsoboval příliš pomalý postup domácích úkolů. V některých případech také chyběly časovače.
  • Opraven problém, který způsoboval, že se Simíci sprchovali kompletně oblečení. I když nás momentální vlna veder motivuje ke kreativním metodám zchlazování, bylo by efektivnější sprchovat se bez oblečení.
  • Účes ymHair_EP08MensShavedPonytail_Black byl aktualizován tak, aby u náctiletých Simíků, dospělých i důchodců zobrazoval všechny vzorníky. Podobně jsme opravili i účes yfHair_EP08ShortBobBraid_Black, aby se zobrazoval jako volba pro náctileté.
  • Simíci, kteří se znovu zapíší na univerzitu po jejím absolvování nebo poté, co je z ní vyhodí, mohou nově přidat do tajného univerzitního spolku. Podobně také platí, že pokud Simíka z vysoké vyhodí a on se znovu zapíše, nepřijde o to, co do té doby odstudoval.
  • Ale pokud nějaký Simík už o tajném spolku ví, je tento spolek ještě vůbec tajný? To ukáže jen čas.
  • Opraven problém s křeslem „Hýžďodrž na zápasy“, které občas zneviditelnilo Simíky, kteří si ho vložili do inventáře. Nejsme si úplně jistí, jaké další schopnosti by „Hýžďodrž na zápasy“ měl vlastně mít, ale neviditelnost by mezi ně rozhodně patřit neměla.
  • Simíci v právní kariéře se teď mohou zúčastnit výpovědi pomocí počítače nebo telefonu. Není třeba rozbíjet počítač jen proto, abyste mohli splnit úkol. To totiž zní dost neprakticky.
  • Upíří rakve a spací kokony se nyní na univerzitních kolejích počítají jako postele.
  • Opraven problém, který způsobil zmizení interakce Napsat a zveřejnit studii, pokud byla tato interakce před dokončením zrušena. Tedy samozřejmě je jasné, že čas od času vás něco tak dopálí, že odejít od toho dává smysl, ale nemělo by to asi zmizet úplně napořád, no ne?
  • Opraven problém s yfBody_EP08DressParty_SolidPurple, který způsoboval, že náhrdelníky s přívěskem nebyly vidět, pokud měli Simíci oblečený tento kus oblečení.
  • Opraven problém, který mohl vyhodit fotbalovou interakci Studovat fotbalovou strategii z fronty.
  • Opravili jsme požadavky na závěrečnou zkoušku týkající se volitelných předmětů. Učení se na ně je nyní možné na počítačích nebo výzkumných přístrojích.
  • Pokud jste si náhodou všimli těch malých hlav v náhledu, když jste měli oblečený kostým draka nebo humra bez hlavy, pak vězte, že právě tento problém jsme také opravili.
  • Humanoidním robotům už nebude možné v nástroji Vytvořit Simíka měnit vlastnosti ani aspirace. Naši milí robotičtí kamarádi jsou v našich očích skutečnými Simíky.
Únik do přírody

  • Bylinkářské recepty je nyní možné připravit i na pozemcích bez rozvodů, ale pouze na sporácích, které na pozemcích bez rozvodů fungují.


Jdeme se najíst

  • Náhodné NPC postavy už nebudou nechávat v restauracích na stolech hamburgery. I když jídlo zdarma máme rádi jako všichni ostatní, nemyslíme si, že je vhodné brát si ho od úplně cizích Simíků.
Upíři

  • Upíři, kteří se snaží propracovat k aspiraci Pán upírů, už nezažijí při cestování resetování úkolu „Přežít dalších 20 dnů jako upír“.
  • Upíří Simíci s úplnou odolností vůči slunci teď budou správně pečovat o celou zahradu a nebudou se věnovat rostlinám jednotlivě.
  • Opraven problém, který způsoboval, že bylo možné nastavit i podnik jako oficiální upírské doupě.
  • Uši upířích dětí je teď možné měnit i v případě, pokud tito Simíci omládli přímo z temné formy dospělých.
  • Rustikální lustr se svíčkami teď má u svíček efekt plamene.
Dobrodružství v džungli

  • Fanoušci ani pobláznění fanoušci už nebudou sledovat své oblíbené celebrity až do selvadoradské džungle.
Říše kouzel

  • Kouzelníci nyní mají opět přístup k celkovým outfitům.
  • Kouzelníkům sice styl nikdy nechybí, ale další možnosti se vždycky hodí.
  • Opraven problém s tílkem z tohoto balíčku, které nebylo v nástroji Vytvořit Simíka správně zařazeno.
  • Vířivky, které byly vylepšeny, aby byly nerozbitné, se už nebudou po použití kouzla zipzap rozbíjet.
Moschino

  • Opravili jsme problém, který způsoboval, že některé klávesové zkratky (konkrétně E a Q) ve fotorežimu nefungovaly.
  • Vzhledem k velkému zájmu teď Knihovníkomedvěd stojí simoleony. Nic v životě není zdarma, na to si musíme zvykat!
Minibydlení

  • Vyklápěcí postele budou po prvním použití odolnější. Stále platí jen omezená záruka.
  • Také jsme ale upravili jejich cenu a pohodlí, takže nákup je to výhodný!
  • Opraven problém, který způsoboval, že herní konzole nebylo možné použít spolu se zábavními systémy typu vše v jednom.
  • „Nástěnný mediální maratonec“ teď konečně může sloužit jako skutečný Nástěnný mediální maratonec se vším všudy.
  • Opraven problém, který způsoboval, že účesy z tohoto balíčku využívaly v nástroji Vytvořit Simíka barvy z palety v nesprávném pořadí.
  • Opraven problém, který způsoboval, že Simíci nemohli po milování uvést vyklápěcí postel do vzpřímené polohy.




Aktualizace 4. 6. 2020

PC: 1.63.134.1020 / Mac: 1.63.134.1220

Konzole: Verze 1.26


  • Opraven problém, který způsoboval nestabilitu nebo vypnutí hry po načtení uložených pozic vytvořených před aktualizací ze 3. června.
  • Opraven problém, který způsoboval zobrazení chybového kódu 122:1c9cf40, načtení Úpravy světa a následně hráče Simíků vyzval, aby hru restartovali.




Aktualizace 10. 6. 2020

PC: 1.63.136.1010 / Mac: 1.63.136.1210

Konzole: Verze 1.27


  • Opraven problém, ke kterému docházelo při načítání některých domácností.
  • Opraven chybový kód 134:368f1773:b4bcf72, který bránil načítání některých uložených pozic.
  • Opraven chybový kód 109:e56fc6bb:dc1a1b58, který bránil načítání některých domácností hráčů, kteří neměli nainstalovánu Cestu ke slávě.
  • Změněn jeden ze vzorů dámského svetru z Ekobydlení (yfTop_EP09SweaterCropPrint_Brand).
  • Ve všech jazycích upraven popis Svobodného stánku s nápoji.
  • Doplněna chybějící textura závěsné dekorace Architektonická studie Římský chrám.


Zdroj: EA

Komentáře