Nové rozšíření The Sims 4 Společná zábava

Nové rozšíření The Sims 4 Společná zábava vychází 10.12.2015



Rozšíření The Sims 4 Společná zábava představuje Windenburg, svět inspirovaný Evropou, kde najdete směsici zajímavých moderních budov a klasické architektury i stylů. Ve Windenburgu vás čeká okouzlující příroda, rušné náměstí


 i luxusní ostrov. Je tu prostě velká spousta nových věcí, které si vaši Simíci mohou prohlédnout a zažít.



Vaši Simíci se mohou stát členy nejrůznějších klubů, přičemž každý má své vlastní zájmy, osobnost a styl. Mají určité předepsané chování, které řídí, jak budou reagovat na ostatní Simíky, co mají rádi a co nesnáší. Hned po prvním spuštění nového rozšíření na vás bude čekat celá řada klubů, ale také si můžete vytvořit a přizpůsobit kluby vlastní. Můžete nastavit jejich požadavky, chování, oblíbená místa, a dokonce pro ně můžete vybrat speciální odměny.

Trávení času ve skupinách kamarádů je v rozšíření Společná zábava opravdu jedinečným zážitkem. Herní kamarádi vašich Simíků se budou chovat podobně jako skuteční kamarádi – ať už se jdete koupat do jezírek u útesů, 




nebo prostě posedáváte v hospodě, skupiny budou ke všem aktivitám přistupovat novými vzrušujícími způsoby. 


Simíci si mohou s kamarády zahrát fotbálek 


nebo si společně zkoušet oblečení v úplně nové velké šatně. Budou spolu trávit čas a užívat si zážitky novými zábavnými způsoby.


Woohoo v šatně.



Simíci si také mohou osvojit nové dovednosti tanec a DJ, které jim pomohou uspořádat ještě akčnější akce. Rozdovádějte dav dokonalým mixem od pultíku pro DJ nebo začněte pařit v podzemní diskotéce.




Vaši Simíci už se třesou, aby někam vyrazili. Chtějí se podívat na úplně nové místo – někam, kde si najdou nové kamarády, prohlédnou si místní zajímavosti a užijí si nové zážitky. Chtějí předvést taneční číslo na tajném večírku ve Starověkých ruinách. 



Chtějí si dát lahodné espresso v luxusní kavárně.



Video



Zdroj: The Sims

Komentáře

  1. Jak nastavit obleceni pro club? Nefunguje mi to :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Připravujeme článek o klubech, kde bude i o klubovém oblečení.
      Pokud máš hru originál a aktualizovanou, mělo by Ti to fungovat. Píši obecně, neboť jsi přesně neuvedl/a, co konkrétně Ti nefunguje.

      Vymazat
  2. Chci se zeptat proč mi nefunguje taneční souboj a další interakce(jestli to píšu správně) nebo teda možnosti které se přidali ze Společenské zábavy a další i z normální TS4?Začalo mi to blbnout když jsem aktualizovala hru na Vánoční balíček ale možná i dřív ale toho jsem si nevšimla.Je to kvůli tomu nebo že mám do hry stáhnuté dowloardy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano určitě je to mody. Vyzkoušej hru bez modů a pak si zkontroluj a stáhni nové verze modů.

      Vymazat
    2. Když to dám bez módů a tak tak všechno jde,ale když to zase dám s módy tak se mi seká čas,možnosti a práce :/

      Vymazat
    3. Tak jeden z modů není aktuální a je třeba si stáhnout nový. Vyndej je ze hry, postupně po jednom je zkoušej, abys zjistila, který tě zlobí.

      Např. mod Cheatovka se při velkých aktualizacích musí stahovat vždy nový: http://arsepo4.blogspot.cz/2015/07/cheatovka.html

      Vymazat
    4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    5. A nešlo by něco jiného?

      Vymazat
    6. Vše, co vím, jsem ti poradila. Jinak samozřejmě můžeš zkusit Google a najít nějaké rady v angličtině, ale já jsem nic nenašla. Třeba budeš mít větší štěstí :)

      Vymazat
    7. Děkuju aspoň se někdy zabavím když se někdy nudím :D

      Vymazat
  3. Ahojky, chtela bych se zeptat jak se stát vedoucím klubu, jestli to jde?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, podívej se na tento článek
      https://arsepo4.blogspot.cz/2016/01/klubovy-pruvodce.html

      Vymazat
  4. Koupila jsem si originální hru The Sims 4 a herní rozšíření Společná zábava jenže jaksi se stalo něco velmi zvláštního.Neukazuje se mi text u vlastností a ještě ke všemu se mi neukazují některé pokyny.Chci se zeptat čím to může být ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Problém, který popisuješ, jsem měla po poslední aktualizaci hry. Musela jsem aktualizovat mody (konkrétně cheatovku), které používám.

      Podívej se na tento článek.
      https://arsepo4.blogspot.cz/2014/10/jak-opravit-hru.html

      Vymazat
  5. Dobrý den. chtěl bych se zeptat kde najdu ten pozemek s tou pláží?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, najdete je na Ostrovních útesech. Obrázek je u nás na fóru: http://arsepo-forum.1055779.n5.nabble.com/Otazky-z-blogu-tp5717680p5717737.html

      Vymazat

Okomentovat