Falešné domy

Máte v sousedství či ve světě větší množství prázdných pozemků a nechcete stavět, abyste volné pozemky zaplnili?
Nechcete volné pozemky osazovat reálnými domy stáhnutými z Galerie či odjinud, protože vám to zbytečně zatěžuje hru, případně ve hře dochází k lagování?
Vadí vám prázdné pozemky v okolí?



Řešení je celkem jednoduché.

Nothead vytvořil mod, kterým ve hře odemkne domy EA, které tvoří v sousedstvích dekorace pro zaplnění prostoru.

Stáhněte z MTS mod


 
 

 

Instalace 


1.
Rozbalte soubor .zip nebo .rar

Jak rozbalit soubor, čtěte zde.


2.
Soubory .package vložte do složky Mods

Cesta ke složce

...Dokumenty\Electronic Arts\The Sims 4\Mods


 Kde hledat falešné domy?


 Podle autora v Dekoracích, záložka sochy

Nicméně v mé hře se zobrazují v Dekoracích, záložka ostatní.

Pro jednodušší hledání lze zadat do vyhledávacího pole slovo "fake" a hra během chvíle vyhledá místo, kde se nacházejí.


K dispozici jich je celkem šest. 
Všechny domy jsou pod jednou ikonou.


Jedná se jen o dekorace. Nelze je upravovat, nelze v nich bydlet.
 

Komentáře

  1. Super příspěvek a mohu se zeptat, jestli nejde nějak udělat, aby si rodiny, za které nehraji nebraly sebou nábytek, když umřou, abych se tam nestěhovala a byla jen možnost nezařízeno nebo jestli někde najdu ty domy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :)
      Ani nevím, že když rodina zemře, zůstane prázdný dům bez nábytku. Pokud tomu tak je, ovlinit to nelze. Pokud se Ti ale nějaký dům v sousedství líbí, ulož si ho do knihovny, pokud nechceš rodinu, která tam žije vystěhovat rovnou a až rodina zemře, bude-li dům bez nábytku, zbourej ho a na jeho místo postav ten samý dům, který máš uložený v knihovně :)

      Vymazat
  2. To je bezvadné, dekorativní budovy, se může hodit :-) Jo a potřebuji poradit, jakým způsobem, prosím, probíhá to ukládání, když chci hrát dvě rodinky v jednom stejném světě, mám totiž jednoho simíka v San Myshuno a chci ho přemístit nejdřív jsem myslela, že to šoupnu do galerie a pak do Lázeňské oázy, kde mám rozehranou další rodinu, ale je to jiný save, zkrátka, že mám dva savy, dvou rodin. A když teda toho simíka přemístím tam kam chci, tak to můžu ukládat jako jeden save s názvem té jedné rodiny, nebo jak se to dělá? Já totiž zatím s tímto nemám zkušenost, že bych hrála více rodin v jednom světě a přepínala mezi nimi, takže to moc nechápu, jak to správně ukládat, abych nepřišla třeba o postup v jedné rodině, nebo tak. Snad jde pochopit s čím mám problém :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkujeme :) Ulož si domácnost do knihovny (galerie). Potom si načti uloženou pozici, kde máš další rodinu (Lázeňská oáza). Potom nastěhuj domácnost z knihovny na nějaký pozemek a hru si ulož. Budeš mít obě rodiny v jednom světě. Pak si vyber rodinu,za kterou budeš v dané chvíli hrát a začni hrát. Když hraješ za jednu rodinu, nemůžeš ovlivnit, co se děje u druhé rodiny. Až budeš chtít hrát s druhou rodinou, ulož si pozici, přepni se do druhé domácnosti a hraj s ní a takto to prostřídávej s tím, že si při střídání rodin vždy ulož pozici, aby se bylo kam vrátit, v případě potřeby. Ukládej vždy jako "Uložit jako"

      Vymazat
    2. Mockrát děkuji, už je mi to konečně vše jasné :-)

      Vymazat
  3. Ahoj, můžu se zeptat, jak vás kontaktovat prostřednictvím emailu??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, prostřednictvím e-mailu nekomunikujeme. Způsoby komunikace jsou uvedeny zde :)
      https://arsepo4.blogspot.cz/p/pravidla-kontakt.html

      Vymazat
  4. Ahoj mám prosbu. Stalo se někomu?. Mám the sims 4 na ps4. Postavila jsem dům zaridila ale simici nemohou vejit do domu. A ukazuje to ze je nezarizeny. Pritom je. Prosim o pomoc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jak se chová na PS4 nevím. Ale na pro hru na PC platí, že simíci musí mít na nový dům peníze, jinak se do něj nemůžou nastěhovat. Taky se stává, že základy domu jsou příliš vysoko a pak simík nedokáže vstoupit do domu, protože chybí vstupní schody.

      Vymazat

Okomentovat