Kletby z Říše kouzel

Kletby jsou součástí života kouzelníků, které nám do hry přinesl herní balíček The Sims 4 Říše kouzel.


Kletby mohou kouzelníkům značně znepříjemnit život.
Jsou vedlejším negativním efektem zejména většího množství prohraných duelů, ale i důsledkem magického přebití či nevydařeného experimentování s kouzelnickým kotlíkem.


Kletby mohou být různé a každá svým vlastním způsobem komplikuje kouzelníkovi život. 

Lékem na kletbu je

kouzelný lektvar očištění od kletby.



Užitečné odkazy, kde se dozvíte víte o lektvarech

Kouzelníci

Kouzelné lektvary bez shánění přísad

Přehled kouzelných lektvarů

Lektvary, kouzla a další v MCCC


Odstranit kletbu lze také za pomoci

kouzla Zlomkletbus.

Jedná se o kouzlo z nezkrocené magie.

Více o kouzlech se dozvíte z odkazů níže.


 Přehled kouzel 
Lektvary, kouzla a další v MCCC
Kouzelníci
Cheaty pro Říši kouzel


Zbavit se kletby je také možno za pomoci cheatů.

Více cheatů pro Říši kouzel a o jejich použití se dočtete ⟹ zde


V tabulce níže je uveden přehled kleteb a cheatů pro odstranění dané kletby.


Kletba bezdůvodného nepřátelství traits.remove_trait trait_Curses_PunchableFace Z nějakého důvodu se k vám všichni chovají zle, a dokonce se s vámi chtějí prát.

Kletba duelanta traits.remove_trait trait_Curses_HexofDuelist Vyhrát další duely bude mnohem obtížnější a nedostanete tak dobré odměny.

Kletba nakažlivého smíchu traits.remove_trait trait_Curses_InfectiousLaughter Někdy se prostě nedokážete přestat smát, dokonce i kdž k tomu není vůbec vhodná situace, a často tím nakazíte i ostatní.

Kletba nekontrolovatelného
nabití
traits.remove_trait trait_Curses_FountainOfMagic Teď vstřebáváte až moc magické energie. Všechny přírůstky jsou zvýšeny.

Kletba nepříjemných objetí traits.remove_trait trait_Curses_TouchyFeely Nějak vás chyblo objímání. Vůbec se tomu nedá odolat. Pro některé zúčastněné to může být velmi nepříjemné.

Kletba nezlomného
zápachu
traits.remove_trait trait_Curses_SweatyStench Jste neustále zalití tím nejhorším zápachem potu z posilovny. Sprchování vás ho nezbaví.

Kletba nočního přízraku traits.remove_trait trait_Curses_NightStalker Jde po vás přízračný stopař. Jenže kde je teď? No, tak to se vám bude výborně spát.

Kletba odpudivosti traits.remove_trait trait_Curses_Repulsiveness Vaše dost hrozné vzezření všechny okolné Simíky vyděsí a zhnusí. Bude tak mnohem obtížnější úspěšně provádět společenské interakce.

Kletba promíchaných kouzel traits.remove_trait trait_Curses_WildMagic Ztrácíte kontrolu nad svými kouzly. Kouzelní občas způsobí silný náhodný efekt.

Komentáře