Aktualizace PC verze 1.67.45.1020 / Mac verze 1.67.45.1220

Aktualizace ze dne 6. 10. 2020





Slavíme měsíc hispánského dědictví a přidáváme při této příležitosti do základní hry obsah inspirovaný vzrušujícími hispánskými kulturami z celého světa. Hezky si poseďte se svou simíkovskou rodinou u grilu a dejte si dobroty z Mexika, Argentiny, Dominikánské republiky a dalších míst! Pořiďte si na zahradu barevnou malovanou jídelní sadu, dekorativní hrnce, nástěnné malby i nový gril. A nezapomínejte ani na pergolu opletenou bugenvileou, která Simíkům poskytne trochu stínu.

Také jsme navázali spolupráci se slavným výtvarníkem umění chicano známým jako Mister Cartoon a společně jsme pro vás stvořili obsah do nástroje Vytvořit Simíka v jedinečném stylu. Přetvořil pro nás oblíbeného králíčka z ledničky, který teď vypadá ještě přidrzleji, ale také nám přichystal hezký motýlí design, který reprezentuje poklidnou migraci. Prohlédněte si dámské i pánské styly topů pro děti i dospělé. A když už jsme spolupracovali s tatérem, bylo jasné, že do hry přidáme také tetování! Více si o měsíci hispánského dědictví můžete přečíst tady.

Pokud si chcete přečíst o naší práci, kterou odvádíme na vylepšení barev pokožky, můžete to udělat tady. Jako první krok, který je součástí této aktualizace, jsme pečlivě prošli celý náš pracovní postup ohledně barev pokožky (tedy všechno, co se stane, než se dostanou od výtvarníka k hráči), abychom zjistili, co všechno bychom mohli vylepšit. Zatím jsme přišli na to, že komprese detailů pokožky byla hlavním viníkem flekatých artefaktů a popelavého vzhledu tmavších odstínů. Takže jsme tyto textury ve výchozím nastavení nechali bez komprese. Tyto změny, které jsme provedli, spolu s možností mít textury Simíků bez komprese, povedou k lepšímu zobrazení Simíků ve hře. V příspěvku na blogu, na který tu odkazujeme, najdete podrobnosti o těchto možnostech.

Také jsme aktualizovali vzhled dvou účesů ze základní hry. Konkrétně se jedná o yfHair_LongBraidedPulledBack a ymHair_AfroMedium. Jak už jsme zmínili na blogu, tohle nejsou všechny změny, ale pouze jejich začátek. Těšte se, že toho bude ještě mnohem víc!

-SimGuruGnome, SimGuruDana a SimGuruRusskii

 

A teď k těm opravám:

Sims 4

  • Opraven problém, který neustále zaplňoval odpadkové koše, když nebylo nainstalováno rozšíření Ekobydlení. Sice je dobré dávat si pozor na to, kolik odpadu pravidelně produkujete, ale pokud se najednou objeví tolik zdánlivě nezvaného odpadu, je to prostě trochu moc.
  • Simíci teď budou opět jíst u jídelních stolů. Občas prostě spěchám a zakousnu si něco jen tak po cestě a ani si s tím nesedám, jenže někdy si prostě chci posedět a jídlo si vychutnat, no ne?
  • Platíte své nové účty, úplně všechny nové účty a dáváte si na ně pozor. Věříme vám. Takže proto jsme v této aktualizaci upravili daně z pozemku, aby lépe odpovídaly danému pozemku.
  • Opraven problém, který v režimu stavby zobrazoval zprávu „Nebylo rozšířeno na operace“. Tato zpráva následně obtěžovala při hraní. Pokud se takhle projevuje chování, které „Nebylo rozšířeno na operace“, pak nechceme vidět, jak by to vypadalo, kdyby „Bylo rozšířeno na operace“. Tedy samozřejmě by to mohla být dobrá věc, ale nenechme se unést.
  • Řádně jsme domluvili Simíkům, kteří zanedbávali péči o svá batolata. Teď tedy zase budou své malé andílky učit chodit na nočník a budou jim číst na dobrou noc.
  • Opraven problém, který způsoboval resetování oblíbených položek v inventáři, když jste upravovali pozemky pomocí Úpravy světů.
  • Simíci přenesení do jiných domácností už nebudou resetovat nastavení domácnosti (například přiřazení postelí). Když jsme si o tomhle problému četli a snažili jsme si to celé představit, napadlo nás:

 

<ozve se dramatická hudba>
„Co vlastně chcete?“

„To není tak jednoduché!“
„Ale... <povzdech> Co. Vy. Vlastně. Chcete?!“
„Jednou jste se vystěhovali a teď jste najednou zase zpátky v našem životě, ale to přece neznamená, že můžete všechno narušit, jasné? Měl jsem svou postel a měl jsem na ní JMENOVKU!“
„Dobře.“
<konec dramatické hudby>

 

  • Je tu nový nepřítel! Blíží se vyzyvatel! Do boje vstupuje chyba 124:2951a73… a dostává řádnou nakládačku. Hodně štěstí příště, chybo 124:2951a73… Tedy, už se nám nevracej, takže asi sbohem!
  • Hlasový asistent Len-K byl aktualizován, takže teď dokáže hrát stanice Soustředění a Metal.

Život na ostrově

  • Opravili jsme problém, který způsoboval, že při přicestování z jiného pozemku zmizely všechny nedekorativní kameny. Mohou za to ty kameny podvodníci? Obzvlášť ty vyvřeliny vypadají dost podezřele. Pozor na ně.

Hurá na vysokou

  • Opraven problém s předmětem ICYA – truhla, který nesprávně vypadal jako uzamčený poté, co se Simíci přestěhovali z jedné domácnosti do druhé. Můj milášek! Jenom můj!

Ekobydlení

  • Opraven problém s díly a kousky, které se resetovaly, když se Simíci přestěhovali do jiné domácnosti. To tedy ne. Pokud se chcete odstěhovat, tak prosím, ale naše díly a kousky zůstanou u nás doma, děkujeme pěkně.
  • Tabule pro komunitní hlasování už není označena jako položka pro LADĚNÍ, už nemá vadný náhled a také ji můžete umístit na pozemek.
  • Simíci pracující jako městští designéři už mohou prací z domu dodělat práci.
  • Upravili jsme konstrukci fabrikátoru Už nikdy do obchodu, aby se každý den pravidelně nerozbíjel. Všechny reklamace řádně prověříme, aby nikdo zbytečně nepřišel o simoleony.
  • Věnovali jsme hodně času ochutnávání... tedy... monitorování chování Simíků, kteří vařili a pekli dorty a nevěnovali se prakticky ničemu jinému. Dané chování jsme opravili, ale snad kvůli tomu nepřijdeme o dodávky lahodných dobrot.

Únik do přírody

  • Opraven problém, který Simíkům bránil uhasit hořící Simíky, kteří seděli u ohniště. To dává úplně nový význam frázi „Zahřát se u ohně“.

Jdeme se najíst

  • Opraven problém s jídelními lístky v restauracích, které vypadaly, jako by byly prázdné nebo poškozené. Ochutnávky naslepo se sice ve skutečných restauracích dají objednat, ale ve hře to náš záměr tak úplně nebyl.

Kolekce Fitness

  • Ke sluchátkům jsme přidali možnost poslouchat stanice Soustředění a Metal. Už jste si vyzvedli svá sluchátka zdarma?

Minibydlení

  • Nástěnný mediální maratonec a Mediální maratonec teď Simíkům umožňují hrát na vzdušnou kytaru. Jóóó, hustý!

Moschino

Opraven problém s použitím kláves [Q] a [E] u stativu. Teď budou tyto klávesy volně pohybovat kamerou nahoru a dolů. Zapózujte!


Zdroj: EA



Komentáře