Aktualizace PC verze 1.68.154.1020 / Mac verze 1.68.154.1220

 Aktualizace ze dne 10. 11. 2020





NOVÉ A VYLEPŠENÉ FUNKCE

 

Platformy

Platformy vám umožňují stavět místnosti v různých výškách a to v rámci stejného podlaží.  I když bychom tu moc rádi jen seděli a dlouze rozprávěli o tom, jak báječné platformy jsou a jak velkou revoluci do režimu stavby přinášejí, uvidíte to sami, jakmile si je ve hře vyzkoušíte! Tady je pár základních informací o tom, jak fungují a jak s nimi začít stavět.

Můžete je použít buď přímo pomocí nového nástroje Platforma nebo si můžete do hry vložit již připravené platformy různých velikostí a tvarů. Obě tyto možnosti najdete v režimu stavby v sekci „Prázdné místnosti a stěny“.

Do každé místnosti si tak můžete snadno přidat platformu nebo upravit její výšku. Stačí kliknutím vybrat místnost, což vám zobrazí nový ovládací prvek se šipkami nahoru a dolů, který vám umožní změnit výšku platformy ve vybraném prostoru.

Jelikož výšku platformy je možné upravovat i směrem dolů, můžete dokonce vytvořit i platformy pod úrovní země… klidně takové, které jsou fakt hodně hluboko. Sice netušíme, proč by někdo něco takového vůbec chtěl dělat *kašel* zlovolní hráči *kašel*, ale ta možnost tady rozhodně je! Možnost jít do hloubky je k dispozici pouze pro přízemí a suterény.

Plošiny můžete stavět na plošinách, které jsou na plošinách plošin, které jsou na dalších plošinách, i když ty spočívají na jiných plošinách... takže se do toho prostě pořádně obujte. Buďte kreativní. Vytvořte něco, co v The Sims ještě nikdy k vidění nebylo! Na platformách...

Pokud výšku platformy od přiléhající podlahy dělí jen jediný krok, Simíci na ni budou moci přejít. Pokud je rozdíl výšky větší než jeden krok, propojte obě plochy schodištěm nebo žebříkem, aby se mezi nimi Simíci mohli pohybovat. Tohle je vaše první lekce pro pokročilé z oblasti platforem: Vzpomínáte si, jak jsme zmiňovali, že platformy na sebe můžete vrstvit? Pokud je každá takhle navrstvená platforma vždy o krok vyšší než ta předchozí, mohla by tak vznikat zajímavá schodiště na míru...

  • Důležitá výjimka – není možné propojovat platformy nacházející se na různých podlažích. Pokud tedy postavíte celý stoh platforem až ke stropu, ta poslední bude muset mít schodiště nebo žebřík, který ji propojí s dalším patrem.

Platformy můžete využít jako plně funkční prostor nebo jako čistě dekorativní plochy. Rozhodnutí je na vás! Když upravíte výšku platformy, Simíci se nově vzniklému prostoru inteligentně přizpůsobí. Například tak můžete vytvořit platformu, pod kterou je dostatek prostoru jenom pro děti. Možnosti jsou neomezené!

Pokud jde o vizuální stránku, platformy můžete vyladit různými způsoby. V sekci „Prázdné místnosti a stěny“ režimu stavby najdete podkategorii „Okraje platformy“. Najdete tu okraje odpovídající všem našim základům a také několik nových okrajů ze základních materiálů, které se skvěle hodí do interiérů. Chcete zajít ještě dál? Zkuste okraj platformy obestavět nízkými stěnami a pak tyto stěny vyzdobit libovolným materiálem dostupným pro stěny. Zkuste tyto metody spojit a vytvořte něco jedinečného! 

Návod na platformy najdete ZDE 


Ještě víc nízkých stěn



Když už na ty nízké stěny přišla řeč, rádi bychom oznámili, že jsme vytvořili 12 dalších výšek nízkých stěn. Celkem si tedy můžete vybírat z 19 výšek nízkých stěn. Dokonce by se dalo s úspěchem tvrdit, že se jedná o největší aktualizaci nízkých stěn všech dob! Jen pomyslete na to, jak těžkou práci měl ten dotyčný, který dostal za úkol vymyslet jedinečné deskriptivní názvy všech těchto 19 výškových variací.

 

Mínění

Mínění jsou takové ty výjimečné pocity, které mezi Simíky vzniknou, když spolu zažijí pamětihodný okamžik. Při zážitcích, které spolu Simíci prožijí, nyní existuje možnost vzniku dlouhodobých vzájemných mínění, která mohou následně ovlivnit, jak se tito Simíci cítí a chovají v (ne)přítomnosti dotyčného Simíka. Mínění nemusejí být, na rozdíl od vztahů, vždy oboustranná. Když spolu dva Simíci (ale může jich být i více) prožijí nějaký zážitek, mohou si všichni, někteří z nich, ale také žádní odnést trvalé mínění ohledně ostatních Simíků, kteří u toho byli. Základní hra obsahuje celou řadu těchto mínění a Život na horách má i svá vlastní speciální, která se vztahují přímo k zážitkům z tohoto rozšíření.

Mínění vzniklá mezi Simíky si můžete prohlédnout na dvou místech. Při komunikaci s dalším Simíkem klikněte na srdíčkový poznámkový blok, který se objeví na společenském rozhraní v horní části obrazovky. Mínění existující mezi dvěma Simíky si také můžete kdykoliv prohlédnout v novém simíkovském profilu na panelu vztahů. Více informací o novém simíkovském panelu se dočtete dále...

 

Simíkovské profily



Také jste někdy zažili tu situaci, kdy jste se chtěli něco dozvědět o Simících, kteří jsou pro vašeho Simíka důležití, ale zobrazil se vám jen gigantický popisek, který se táhl od vršku obrazovky až úplně dolů? Tak tohle známe a rozhodně nám to nevyhovovalo. Určitě existuje i lepší způsob! ... A tady ho máme! Představujeme: simíkovské profily! Na panelu vztahů teď můžete kliknout na portrét libovolného Simíka a vybrat „Otevřít simíkovský profil“, kde se dozvíte podrobné informace, které jsou aktivnímu Simíkovi o vybraném Simíkovi známé. Dokonce tu najdete i ta nová zajímavá mínění, o kterých teď všichni mluví!



 

Aktualizace barev pokožky pro konzole a problémy odhalené komunitou

Sledujeme vaši zpětnou vazbu ohledně říjnové aktualizace barev pokožky a abychom postupovali jasně a transparentně, zveřejnili jsme na Twitteru náhled našich chystaných oprav.

Tato aktualizace přináší na konzole říjnové opravy komprese textur, která způsobovala vznik barevných pásů na tvářích a čelech a také nesprávné zbarvení špiček nosů.

Tato aktualizace navíc řeší dva problémy odhalené komunitou. Jedná se o rudé tečky okolo rtů a tmavé skvrny mezi očima. Rudé tečky okolo rtů už by měly být nadobro pryč. Temnou skvrnu mezi očima se nám podařilo zjemnit, aby zmizely drsné přechody, ale ztmavení se jinak dalo čekat, jelikož se jedná o součást stínování kolem nosu.

 

Dovolená kdekoliv

Všichni bychom teď užili nějakou pěknou dovolenou, no ne? Vaši Simíci by si rozhodně dali říct. Teď se mohou vydat kamkoliv! Všichni hráči teď mají možnost poslat Simíky na dovolenou do libovolného světa. Do hry také přibyl nový typ pozemku: „K pronájmu“.

Abyste se mohli do světa vydat na dovolenou, musí v něm existovat nějaký pozemek tohoto typu. Když si pořídíte rozšíření Život na horách, mezi obytnými pozemky hory Komorebi najdete již hotové pozemky k pronájmu, které už čekají, až se v nich vaši Simíci ubytují. Pokud se chcete raději vydat na dovolenou do jiného světa (co třeba na Sulani?), nejprve přejděte do Úpravy světů a upravte alespoň jeden z pozemků daného světa na pozemek k pronájmu. 

Pokud během dovolené Simíkům dojdou nezbytnosti, mohou si pomocí poštovní schránky pronajatého pozemku nebo pomocí telefonu „Objednat zásoby hned teď“. Krásné cestování!

 

Bačkůrky pro batolata

Řekli jsme si, že by bylo fajn pořídit batolatům bačkůrky. Tak jsme jim je pořídili. Nožky tak budou mít hezky v teple.

 

Rádio S-pop

Možná si ještě vzpomenete na rádio S-pop (zkratka pro „simíkovský pop“), které přineslo rozšíření Život ve městě. I když hudba pocházející původně z tohoto rádia bude i nadále exkluzivně dostupná jen v rozšíření Život ve městě, teď si tuto stanici (s pěti novými písničkami) mohou pustit všichni hráči. Takže tu máme:

 

„keep on rocking“

Interpret: CHAI

Autoři: Yuki Mizutani (aka Yuki), Kanae Obata (aka Kana) a Manami Obata (aka Mana)

Vydavatel: Sony Music Publishing (Japan) (JASRAC)

Nahráno: Sony Music Japan na základě dohody se společností Sony Music Entertainment

 

„Kanzen Houki Sengen (verze v simštině)“

Interpret: Nanawoakari

Autoři: Nanawoakari a Tamaya2060

Vydavatelé: Sony / ATV Music Publishing

Nahráno: Sony Music Japan na základě dohody se společností Sony Music Entertainment

 

„Part. 2“

Interpret: SASUKE

Autor: SASUKE

Vydavatel: Warner Chappell Publishing

Nahráno: Warner Music Japan Inc. na základě dohody se společností Warner Music Group Video Game Licensing

 

„Ninhursag’s Tone“

Interpret: Unite Satisfy

Autor: Shintaro Aoki

Vydavatel: Syn Songs

Nahráno: NNN Records a Cross Groove / Syn Songs

 

„Harujion“

Vydavatel: YOASOBI

Autoři: Takuya Shimizu (aka Takuya) a Akira Tsubono (aka Akira)

Vydavatel: Sony Music Publishing (Japan) (JASRAC)

Nahráno: Sony Music Japan na základě dohody se společností Sony Music Entertainment

 

A teď k těm opravám:

The Sims 4

  • Simíci na volné noze teď mohou dokončit zakázky, o které se přihlásili, a sklidit tak plody své tvrdé práce. Simoleony, simoleony, simoleony... SIMOLEÓNY!
  • Máte pocit, že vaši Simíci neustále vypadají znuděně? Říkáte si, že i když se baví, působí prostě znuděně? Tak to už není problém. Postarali jsme se o to.
  • Přerušují se vám hovory? Máte pocit, že máte operátora, který má dost mizerné pokrytí? Od této chvíle všichni Simíci volají u Simgularu, což je operátor, kterého mají v oblibě všechny lamy. Díky tomu už se Simíkům nebudou dít podivnosti, přestože nejsou na pozemcích bez rozvodů.
  • Opravili jsme bezdotykový koš NanoPlech, aby se z vašeho odpadu mohly stát peníze dřív, než řeknete „kontejner“.
  • Všimli jste si ve hře velikostních problémů s bazalkou a šalvějí? Tak ty už jsou taky pryč! *Při řešení tohoto problému nepřišla k úhoně žádná bazalka ani šalvěj*.
  • Už se vám někdy stalo, že Simíci vypadali jako výsledek nevydařené proměny vizáže? Nebo že rozhodčí debaty přišel s hlavou maskota, i když maskotem vůbec není? Narazili jste v kouzelné říši na kouzelníky, kteří se neoblékali zrovna magicky? Víc už říkat nemusíte... provedli jsme opravu, díky které se nehraní Simíci lépe orientují ve společenských příležitostech a jsou schopní vybrat si vhodnější oblečení.
    • Abychom to vysvětlili trochu lépe: vytvořili jsme mnohem robustnější sadu interních nástrojů, která nám dává mnohem lepší kontrolu nad oblečením, které si Simíci v jedinečných situacích berou na sebe. Hodně jsme vylepšili tu podivnou městskou módu, kterou jste předtím mohli vídat (ano, skutečně se tomu říká móda, jen si to vyhledejte), ale pokud i tak uvidíte nějaké podivnosti, dejte nám vědět. Každopádně to pro nás v budoucnu bude snazší vyladit. Společně to obávané oko prostě porazíme.
  • Nastavení zámků dveří nyní zůstává uložené i v případech, kdy Simíci cestují. Přesně tak! Takže pokud všem zakážu přístup, mělo by to tak zůstat i při cestování... nebo opuštění hry... dokonce i při příležitostném restartu... uff!
  • Zesnulí Simíci už nebudou náhodně mizet z genealogie. Nejedná se o retroaktivní opravu, takže Simíci, kteří už zmizeli, se bohužel nevrátí.
  • Simíci už nebudou ignorovat dřez a myčku a mýt nádobí v koupelnovém umyvadle. Super.
  • Mapa světa Lázeňská Oáza nově ukazuje pozemky na správných místech. Takže Mokrý Vršku, víme o tobě, nedělej už žádnou neplechu.
  • Simíci teď mohou svou drahou polovičku požádat o ruku bez odmítnutí (gratulujeme!). A když už tu o tom mluvíme: Simíci, kteří mají vícero romantických partnerů, mohou jednoho z nich požádat o ruku a následně si ho i vzít, aniž by jejich snahy sabotovala informace o tom, že jsou společně zaměstnaní, i když to tak ve skutečnosti není.
  • Simíci, kterým skončí pracovní doba, se teď rychleji pustí do dělání dalších věcí místo toho, aby jen tak zírali do prázdna.
  • Už jste někdy zatoužili po tom, aby lahodné jídlo nikdy nedošlo? My jsme si říkali, že by to bylo docela fajn, ale pak přišel problém, kdy Simíci nedokázali dojíst své jídlo. Teď už dokáží zbytky dojíst. Jsou to sice zbytky, ale neměly by vám doma zbýt na věčné časy.
  • Simíci, kteří se dělí o manželskou postel, si teď mohou libovolně zdřímnout i spát. To znamená, že Simík A může dřímat, zatímco Simík B spí... nebo Simík A může spát a Simík B dřímat... nebo mohou oba spát... nebo dřímat... no, už je to asi jasné.
  • Sprchové vany je možné vyčistit tak, že se budou vizuálně úplně lesknout.
  • Tak to bychom měli další. Vyřešili jsme problém, který při spouštění hry generoval chybové hlášení 110:c875d8ff.
  • Styloví influenceři teď mohou rychle skicovat dojem, aniž by při tom rozbili digitální náčrtník. Buďte ke svým nástrojům a hračkám ohleduplní.
  • Odstraněny nesprávné náladovky, jako je „Rozpačité objetí“, když neflirtující Simíci objímají děti. A podobná záležitost: neflirtovní Simíci už nebudou dostávat náladovku „svědkem/svědkyní netaktního chování“, když se rodiče s dětmi objímají nebo líbají na tváře.
  • Dospělí Simíci teď budou batolata učit kostky. Učení v útlém věku je důležité!
  • Simíci na dovolené si mohou najmout chůvu a/nebo majordoma, kteří se jim budou starat o domácnost, zatímco budou pryč.
  • U batolat se už nezobrazuje, že jsou ve školce, když je vezmete domů pomocí interakce „Starat se o sebe“. Už žádné batolecí klony... nemůžete přece být na dvou místech současně!
  • Batolata ponechaná doma, když ostatní členové domácnosti odjedou na dovolenou, nyní dostanou řádnou péči a také se mohou vydat na dovolenou. HLAVNĚ MYSLETE NA DĚTI. I batolata si zaslouží zábavu a relaxaci na nových místech!
  • Batolata už při hraní v řekách nebudou dostávat náladovku „Dovádivý oceán“.
  • Děti se opět mohou učit dospělácké dovednosti. *smrk* Rostou tak rychle!
  • Simíci, kteří se účastní společenských událostí, dostanou při pokusu o přepnutí na Simíka v jiném sousedství varování, takže se událost nezruší automaticky.
  • Simíci, kteří mají dostatek simoleonů, se mohou nastěhovat na prázdné pozemky.
  • Rozdělení domácnosti a následné přestěhování už nebude způsobovat nekonečné načítání.
  • Vysvětlili jsme Simíkům, že by jim pití jedné kávy nemělo zabrat 45 minut. Jak asi víte, tak se řadím mezi nadšence do kávy, ale usrkávání z jednoho šálku takhle dlouho rozhodně mezi naše oblíbené kratochvíle nepatří.
  • Sešli jsme se s našimi odvážnými Simíky požárníky a domluvili se s nimi, že nově budou hasit také hořící nástěnné objekty, jako jsou například malby.
  • Ukazatele postupu akcí se už nenechají přerušit novými akcemi přidanými do simíkovské fronty.
  • Občas docházelo k tomu, že při cestování Simíkům mizely předměty z inventáře. To už se stávat nebude. Kde mám tu kávičku? Aha, dobře, tady je...
  • Simíkům už se nebudou v inventáři donekonečna objevovat hroudy hlíny, krychle budoucnosti ani náčrtníky. Bylo to podobné, jako když jste vytahovali věci z pytle kocoura Felixe. Tedy kdyby to byl nekonečný pytel plný hroud hlíny, krychlí budoucnosti a náčrtníků... co to všechno mělo znamenat?! To se asi nikdy nedozvíme.
  • Když otevřete hromádku předmětů v inventáři a pak se vrátíte zpátky, bude zvýrazněn správný předmět.
  • Když jsme procházeli různé předměty v inventáři, všimli jsme si, že některé hromádky při hromadném výběru nesprávně ukazovaly 99+. Takže kolik? - Dup, dup! - Tak kolik? - Dup, dup! - Teď prostě uvidíte tolik předmětů, kolik se na hromádce skutečně nachází, což je velmi inovativní řešení! Hahaha. Takže tolik!
  • Simíci už nebudou donekonečna hrát hry, jako jsou šachy, sabacc (pokud máte Výpravu na Batuu), kartičky s příšerkami z nicoty (pokud máte Dětský pokoj) ani obyčejné karetní hry. S medúzem bychom si klidně hráli na věčné časy… #Meduso4ever.
  • Klávesy Page Up / Page Down a Home/End nyní fungují v režimu volné kamery.
  • Panel aspirace nově ukazuje pohlaví Simíků a to bez ohledu na to, zda jsou aktivní.
  • Divoké rostliny nově samovolně odstraňují pouze zahradníci. Simíci s vlastností Zelený ďábel (pokud vlastníte Ekobydlení) to trochu přeháněli s odstraňováním rostlin všude možně, takže od teď se o to raději budou starat profesionálové.
  • Společné poslouchání hi-fi věže už nebude Simíky resetovat.
  • Simíci už nebudou dostávat náladovky „Chabě zařízeno“ a „Depresivně zařízeno“, i když jsou v místnosti dekorace. To platí pouze pro nově uložené soubory a nikoliv retroaktivně... některé pozemky prostě byly přehnaně kritické...
  • V režimu volného otáčení je nyní možné otočit sloupy o 45 stupňů. Jen to s nimi pořádně roztočte, milí hráči.
  • Cheat liveeditobjects už nevynáší na povrch předměty s rozbitými náhledy, které se v rámci něj vůbec neměly objevovat. Omluvte ten nepořádek.
  • Popisy sprch v katalogu mluvily poněkud nejasně o nepohodlí. Jelikož se ve sprchách máte zcela uvolnit a zameditovat si, katalog teď správně zmiňuje termín „úleva od nepohodlí“. Tedy s výjimkou případů, kdy je nějaká sprcha skutečně nepohodlná.
  • Nenápadný talíř a Hodně nenápadný talíř teď mají v katalogu obrázky, podle kterých se dají lépe rozeznat. Pořád jsou to ale talíře a pořád jsou nenápadné.
  • Odstraněny dveře „Výkony hráče“, protože to tak úplně dveře nebyly...
  • Myčky Profesionální umývač nádobí, Profesionální volně stojící myčka nádobí (z Jdeme se najíst) a Průmyslová myčka nádobí (z Rodičovství) už netvoří mezeru mezi linkou.
  • Pořádně jsme naleštili obklady Digitální svět. Jsou teď nablýskané tak, že vypadají jako nové!
  • Úbory, které je možné zpřístupnit v rámci kariéry, už se nebudou zobrazovat při nastavení filtru na uživatelský obsah.
  • Batolata už nebudou mít částečně holé hlavy, ani když si je přiblížíte při nízkém nastavení grafiky.
  • Otrhané džíny ymBottom_EF13JeansFrayedCrop_Black už nebudou nevzhledně zasahovat do různých horních dílů.
  • Výroční trička yfTop_EF05ShirtTeeAnniversary a ymTop_EF05ShirtTeeAnniversary teď lépe padnou různým tělesným typům.
  • Simíci s některými ženskými stavbami těla teď budou vypadat lépe v kalhotách nebo celotělových úborech.
  • Opravena pozadí některých položek v režimu Vytvořit Simíka.
  • Když si na konzoli na konci tutoriálu vybíráte, co chcete dělat dál, už v pozadí neuvidíte záhadné slovo „Label“, které tam nemá co dělat.
  • Filtry v Galerii již nebudou uřezávat některé názvy typů podniků v některých jazycích. Obzvlášť nepříjemné to bylo ve francouzštině a brazilské portugalštině.
  • Trošku jsme vyladili herní fonty, aby všechny znaky vypadaly jako ze škatulky.
  • A jak už to bývá u každé aktualizace, lokalizační tým ladil, vylepšoval a opravoval text všech balíčků a dosavadních aktualizací.

 

Hurá do práce!

  • Když Simíci vědci umístí získané krystaly a kovy do své laboratoře, už to nebude způsobovat padání hry. Už se vám někdy stalo, že jste tak moc makali na vědě, až celá ta simulace spadla?
  • Akce „Otestovat sérum“ provedená na kolegovi vědcovi už nebude způsobovat chybu.

 

Společná zábava

  • Okno Kamenný rám (window1x1_EP02TUDstoneFrame2Tile_set1), Děravá geometrie (window1x1_EP02TUDLow_03_2Tile_set1) a klasické dveře Kárový král (doorSingle2x1_EP02TUDHigh3Tile_set1) se nyní dají normálně umístit.
  • Simíci v klubech s pravidlem o čtení knížek si nově dočtou rozečtené knížky. Žádné podvádění, vážení.
  • Nošení sluchátek do uší (z kolekce Fitness) a účast na klubových setkáních už nebudou způsobovat chybu.
  • Příslušnost ke klubu na kolejích (pokud máte Hurá na vysokou) vám teď zůstane i po přechodu do režimu stavby/nákupu.

 

Život ve městě

  • Megarychlost nyní funguje i v průběhu festivalů. Objevily se konspirační teorie, podle kterých festivaly chtěly, aby si je hráči vychutnávali v jejich plné kráse... tedy za normální rychlosti a na věčné časy... ale to jsou všechno jen divoké teorie... jak jinak.
  • Simíci si už nebudou nahlas číst svou poštu během rozhovorů se sousedy v bytových domech. Taková nevychovanost!
  • Interakce „Číst si o festivalu“ teď konzistentně zobrazuje informace o festivalu.
  • Simíci z konkrétních sousedství v San Myshunu teď vypadají různoroději.

 

Psi a kočky

  • Šablony v režimu Vytvořit Simíka (mazlíčka) nyní vaše chlupáče spolehlivě přebarví, aniž by hra padala.

 

Roční období

  • Sváteční tradice Den nové dovednosti se nyní soustředí hlavně na osvojování nových dovedností a vylepšování dovedností na nižších úrovních, tudíž se dovednosti, které máte na maximu, nepočítají.
  • Batolata, která během sněhové bouře sedí uvnitř na vysoké židli, už nemají touhu běžet dovnitř, takže Simíci, kteří o ně pečují, je nebudou ze židle sundávat předčasně. Jste v bezpečí, naši maličcí, nemusíte se ničeho bát.
  • Všechny cibule, mrkve, houby, brambory, jablka, rajčata i plodule teď můžete za mrazivého počasí pěstovat uvnitř.
  • Rostliny už nebudou měnit svoji kvalitu ani se na vlastní pěst vyvíjet, když Simíci cestují.
  • Některé venkovní rostliny, které byly zaseknuté v létě nebo na podzim, začátkem zimy nově zhnědnou a přijdou o květy.
  • Simíci si teď mohou na počítači zamluvit dovolenou i o svátcích.
  • Simíci, kteří mají vypnutý déšť a sníh, už nebudou déšť a sníh vídat při záhadném počasí. To tedy byla pořádná záhada!
  • Mužští Simíci, kteří pracují jako aranžéři květin nebo botanici, budou nově nosit vhodné obutí.
  • Čepice cuHat_EP05BeaniePom teď vypadá o trochu lépe.
  • Simíci, kteří plánují událost v kalendáři pozemku k pronájmu, už neskončí na pozemku, kde je nikdo nepřivítá.

 

Cesta ke slávě

  • Extrémní fanoušci a Simíci kleptomani už nebudou krást misky pro mazlíčky ani kočičí záchůdky. To se snad ani nedá komentovat. Nic mě nenapadá.
  • Simíkům s maximální strašnou reputací tato reputace zůstane i při cestování. Strašlivci se prostě jen tak nepolepší.

 

Život na ostrově

  • Simíci ochranáři teď píší články o ochranářství na odpovídající úrovni kariéry (tedy na čtvrté). A také už je možné dokončit úkol Vyhledávat informace o ochranářství.
  • Příležitostné práce už se nebudou zasekávat ve stavu, kdy nebylo možné přistupovat k inventáři ani režimu stavby.
  • Měli jsme dlouhou rozmluvu s účastníky ostrovních oslav a dohodli jsme se s nimi, že náhodní Simíci by prostě neměli chodit bez pozvání k nikomu domů a tvářit se při tom, jakože jim to tam patří. Jako pardon, ale soukromí a soukromé vlastnictví jsou důležité koncepty, víme?

 

Hurá na vysokou

  • Promluvili jsme si se zástupci studijního oddělení Univerzity v Britechesteru a dohodli jsme se s nimi, že studenti dostanou upozornění na hodiny ještě předtím, než se budou konat, a ne až potom. Není zač. Tak teď už hlavně choďte včas, ano?
  • Den školního ducha už nebude vytvářet více instancí ve stejnou dobu. Ale... věděli jste, že je den ducha?
  • Na klubových setkáních uvnitř už nebudou rušit Simíci na kolech.
  • Simíci, kteří cestují na delší vzdálenost, teď správně vyjdou po schodech a pak naskočí na kolo, aniž by ho někde nechali. Svoje kolo přece nemůžete jen tak někde pohodit... to kolo by přece bylo smutné, no ne?
  • Simíci teď i na svahu umí správně slézt z kola.
  • Simíci právníci teď mohou vyplnit soudní dokumenty, jak jim stanoví úkoly po 5. dosažené úrovni. Že už patříte mezi lepší právníky ještě neznamená, že přestanete vyplňovat dokumentaci.
  • Studenti, kteří se nachází v sousedství, kde nemají svoji vysokou školu, teď po výběru interakce „Jít na hodinu“ skutečně vyrazí do školy místo toho, aby šli do práce.
  • Studenti teď mohou získat jenom jedno prospěchové stipendium za semestr.
  • Když jsou Simíci doma, už u nich není uvedeno, že jsou na univerzitě.
  • Hra už nebude občasně zamrzat, když se Simíci zapíší na univerzitu. I když je chození na vysokou zážitek, který změní celý váš život, zamrzání celé hry už je trochu extrém.
  • Studenti se teď vrací na svůj kampus i ve volném čase, aby sledovali mraky a hráli fotbal v okolí Univerzity v Britechesteru a Foxburského institutu.
  • Simíci, kteří si půjdou zaběhat v exomechanickém obleku, už nebudou dostávat unavené náladovky.
  • Hráči, kteří mají Ekobydlení, nyní mají na hromádkách pohozeného jídla k dispozici interakce „Vyhodit“ a „Kompostovat“. Když tyto volby k dispozici nebyly, neblaze se to podepsalo hlavně na vysokoškolských kolejích.
  • Tepláky yfBottom_EP08LooseSweatpants teď v režimu Vytvořit Simíka vypadají v kombinaci se šálou yfTop_EP08SweaterScarf lépe.

 

Ekobydlení

  • Simíci recyklátoři, kteří ale nejsou kleptomani, teď budou v domácnosti krást o něco méně často. Rozumíme tomu. Všichni se snažíme dělat pro životní prostředí maximum, ale vybíjet si to i na kontejnerech? To už je trochu moc... ty potřebujeme.
  • Zátěž životního prostředí už se nebude tak rychle měnit ze „zelené“ na „neutrální“. Takže důvod k oslavě!
  • Zátěž životního prostředí už se nebude měnit na neutrální, když přejdete do Úpravy světů.
  • Pohovořili jsme si s ekoinspektory a oni nám slíbili, že od teď už budou zobrazovat správné zaměstnání. A tak budou známí jako ekoinspektoři... na věčné časy.
  • Demolice budovy Byty Pinecrest už je možná, aniž by došlo k poškození pozemku.
  • Předměty získané z kontejnerů už nebudou z inventáře po několika málo minutách mizet. Snadno nabyl, snadno pozbyl... vy byste se ztratit nechtěli?
  • Recyklace je prostě parádní věc. Recyklace z inventáře odhalila chybějící text u některých velkolepých jídel. Tak jsme ty názvy doplnili.
  • Batolata přebývající na pozemcích s vlastností Redukovat a recyklovat to možná malinko přeháněla s vytvářením nepořádku ve svých inventářích. Jen to hezky položte. Už žádné odpadky v kapsičkách.
  • Všimli jste si u svých podlah podivné záře, která po jejich výběru nikdy nezmizela? Tak to už vám teď nebude působit problémy.
  • Tapeta původně známá jen jako sheetStandingSeam01GEN byla přejmenována na Vlnitý plech.
  • Recept fabrikátoru na Fabrikovaný gauč (bez barvy) bude vytvářet správný předmět.
  • Nástěnný reproduktor Bydlení byl přejmenován na Veřejný nástěnný reproduktor: Americana, což lépe vystihuje jeho funkci i hudbu.
  • Veřejný nástěnný reproduktor: Americana nyní vypadá správně i v neutrálním dřevěném provedení.
  • Dámské sandály yfShoes_EP09PlatformSandals nyní lépe pasují ke kombinéze yfBody_EP09JumpsuitUtility.
  • Pánské účesy ymHair_EP09CurlyBun_Black a ymHair_EP09CrimpedLong_Black teď mají ostřejší linii vlasů.

 

Jdeme se najíst

  • Simíci už se nebudou v restauracích náhodně zvedat ze židlí a vytvářet chaos rozhovory s ostatními hosty, zvedáním jídla ze stolu a jeho odkládáním někam jinam. Nebudou si ani sedat ke klavíru a zpívat. Ale bylo to docela velkolepé, nemyslíte?
  • Hráči Simíků na Xbox One teď mohou stejně jako ostatní hráči v režimu stavby upravovat úbory zaměstnanců restaurací.

 

Upíři

  • Upíří cvičné zápasy už nebudou negativně ovlivňovat řešení konfliktů při hraní s rozšířením Rodičovství.

 

Říše kouzel

  • Kouzelníci, kteří znají všechna kouzla a umí nejlépe kouzlit, už při stahování z Galerie/Knihovny o všechny své schopnosti nebudou přicházet. Asi svalová paměť?
  • Nástroj Vytvořit Simíka už nenabízí ne až tak atraktivní typy pokožky, které byly určeny pouze pro prokleté Simíky.
  • Kouzelníci maličko zrevidovali pravidla používání kouzla „Vždy používat transportál“ a teď se skutečně všude teleportují a to i na místa, kde jsou schody.

 

Výprava na Batuu

  • Simíci teď mohou plnit mise Prvního řádu a Odboje a poté si zvolit Naději nebo Řád v aspiraci První krůčky a splnit všechny cíle.
  • Plaketa získaná za sbírku světelných mečů teď má správné jméno a popis, takže si ji můžete hrdě vystavit.
  • První řád nám zaslal agresivní prosbu, ve které nás žádá, aby na dveře Prvního řádu nebylo možné používat obtisky ani nástěnné dekorace.
  • Položky z režimu Vytvořit Simíka yfBottom_GP09VillagerPatchVertical teď lépe pasují k různým stylům bot z různých balíčků.
  • Panel kariéry nyní zobrazuje aktivní mise vybrané na panelu misí.
  • Hra už nezamrzá při výběru interakce „Upravit se v Obydlí“ na základně Black Spire.

 

Přepychový večírek

  • Položka z režimu Vytvořit Simíka yfBody_SP01SleevesFlutter_SolidBrown teď lépe pasuje k účesu ymHair_EP01LongWavySwept_Platinum z Hurá do práce!

 

Domácí kino

  • Filmový večer je zpátky! Simíci se teď mohou dívat na celé filmy od začátku až do konce, aniž by se zasekli v nekonečné smyčce... nebo spíš zasekli v Nekonečném příběhu? Nekonečný příííííběh.

 

Parádní pletení

  • Boty z režimu Vytvořit Simíka cuShoes_SP17BootsBuckled_SolidRedPin teď lépe pasují k položce cfBottom_SP07JeansPrint_FloralBlueLt.

 

 Zdroj: EA


Užitečné odkazy

 

Komentáře