Aktualizace PC: 1.77.146.1030 / Mac: 1.77.131.1230

 


Aktualizace ze dne 27. 7. 2021


Opravy chyb

Než vám povíme o opravách chyb v této aktualizaci, nejprve chci zmínit drobnou chybičku, která se vloudila do minulých poznámek k aktualizaci. Mluvili jsme tam o vylepšeních Galerie a stahování pozemků vytvořených s pomocí cheatu bb.moveobjects. Pro hráče to ve skutečnosti znamená, že nemusejí tento cheat ručně aktivovat před umístěním pozemku z Galerie, aby všechny objekty byly na místech, kam je tvůrce původně umístil. Pardon, že jsme to zamotali!

A ještě něco! Pokud se snažíte získat trofeje a/nebo úspěchy, můžete být v klidu, protože toto vylepšení je nijak neovlivní.

Konzole

  • Hráčům na systému PlayStation se teď Život na venkově objeví mezi rozšířeními v sekci „Balíčky“ hlavní nabídky. Také jsme tam vrátili rozšíření Psi a kočky, které se nám kamsi zaběhlo.
  • Hráčům na systému Xbox se teď na stránce s informacemi o Životě ve městě v hlavní nabídce zobrazuje cena. Vrátilo se také rozšíření Psi a kočky a kolekce Můj první mazlíček. Správně se přes ně dostanete na stránky Microsoft Store, aniž byste se doslechli cosi o nedostupnosti.

The Sims 4

  • Herci, dekoratéři i všichni podnikatelé na volné noze... Simíci pracující v kariérách založených na zakázkách mohou opět zakázky přijímat pomocí panelu kariéry a vydělávat tak ony důležité simoleony. Takže hurá do práce!
  • Doručovací služba Fofrovníci vytrénovala všechny své fofrovníky (nebo snad fofrníky? Těžko říct!), aby OPRAVDU doručovali jídlo, které si Simíci objednali. Omlouváme se za všechny ty nedoladěné drobnosti.

Psi a kočky

  • Mazlíčci z předvytvořených domácností už v nich zase bydlí. Nebylo správné, že byli najednou pryč. Mazlíčci jsou stejně důležitou součástí domácností jako třeba duchové.

Život na ostrově

  • Mořské panny teď už nebudou při plavání přicházet o ocasy ani o ukazatel hydratace. Mořským pannám, které vznikly v době mezi předchozí a současnou aktualizací, můžete všechny jejich náležitosti obnovit tím, že je necháte spořádat chaluhu mořských panen (čímž se stanou lidmi) a pak jim ji dáte sníst znovu (aby se z nich znovu stala mořská panna). Také se to dá vyřešit pomocí cheatu „traits.equip_trait trait_OccultMermaid_TYAE“.

 

Zdroj: EA

Užitečné odkazy


Komentáře

  1. Zdravím, mam problém s dodatkom ECO LIFESTYLE ... v režime úpravy mi celý terén nezobrazuje .. všetko vidím na modro a je to dosť otravne. Viete mi nejak pomôcť ? lebo už neviem kde nájsť chybu.
    Skúšal som použiť opravu súboru alebo nepomohlo ... pred mar mesiacmi som ten dodatok mal na skúšobnú dobu a všetko fungovalo . teraz som ho kúpil a nefunguje to . Vopred ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus obnovení hry: https://arsepo4.blogspot.com/2014/10/obnoveni-hry-do-puvodniho-nastaveni.html

      Vymazat
  2. Zdravím, když byla oznámena hra za free The sims 4 budou tam automatické aktualizace nebo to musím nějak ručně dělat.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat