Hurá do práce - nový dodatek The Sims 4

Vyšlo oficiální video s názvem The Sims 4 - Hurá do práce.
Jedná se o první dodatek hry The Sims 4, který vyjde v dubnu (SK-Apríl) letošního roku.

Máme se skutečně na co těšit.


  Staňte se lékařem
vaši Simíci teď mohou věnovat svůj čas zachraňování životů, léčení pacientů a operování. Úplně poprvé také budou moci pomáhat s rozením dětí!




Bojujte se zločinem
vyšetřujte na místech činu, vyslýchejte Simíky a zatýkejte zločince. Začněte jako kadeti a vypracujte se až na náčelníky policejního sboru



  Začněte podnikat v jedinečném stylu
  otevřete si obchod, jaký si jen usmyslíte. Pekárnu, butik s oblečením, uměleckou galerii, knihovnu nebo něco jiného. Podnikání si můžete vyladit přesně podle svého gusta: rozhodněte, co budete prodávat, řiďte zaměstnance a uspokojte své zákazníky.



  Experimentujte a vynalézejte
 vědci konstruují své šílené vynálezy a shánějí si exempláře, na kterých mohou své ďábelské výtvory (jako je třeba Simíkovský paprsek) zkoušet. Tito Simíci se budou muset rozhodnout, jestli své vynálezy použijí ve prospěch ostatních Simíků, nebo zda je raději trochu potrápí.



Pracoviště pro nové kariéry
  všechny nové sousedství a budovy, jako je nemocnice, policejní stanice a vědecká laboratoř, jsou plně zařízené úplně novými předměty. Vaši Simíci tak budou mít připravenou cestu k úspěchu. Nebo zajděte do Obchodní čtvrti a prohlédněte si všechny obchody, které jste vytvořili, když jste zkoušeli, co přesně bude vaše Simíky bavit.



 Osvojte si nové dovednosti
  vyzkoušejte si celou sadu nových dovedností, které vašim Simíků umožní vytvářet další jedinečné předměty. Udělejte dokonalou fotku nebo upečte a nazdobte nějakou dobrotu. Pomohou vám v tom nové dovednosti fotografování a pečení. Své výtvory si Simíci mohou hrdě vystavit doma nebo je zpeněžit, a trochu si tak přilepšit.


Setkejte se s mimozemšťany
  oni totiž už přistáli a jsou mezi námi! Zjistěte, kteří Simíci nejsou tak úplně odsud, a prozkoumejte záhadnou mimozemskou dimenzi.


A konečně video, které opravdu stojí za to...



Zdroj informací: The Sims

Komentáře

  1. Dá sa už kúpiť? Bude sa dať kúpiť aj v krabicovej verzii?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyjde v měsíci april. Duben je slovensky april.

      Jinak vše co víme je v článku. O krabicové verzi zatím nikde nepsali.

      Vymazat
  2. ahoj chcela by som sa opítať niečo mimo témy dá sa v the sims 4 nejako vytvoriť vlastný obsah v pc bez stahovania že si ho sama spravím navrhnem veci a tak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,lze vytvořit vlastní obsah. Jsou různé programy. Program s největším záběrem je Sims 4 Studio. Zde máš fórum, kde najdeš ke stažení jak program, tak celou řadu návodů na vytvoření různých věcí v tomto programu.
      http://sims4studio.com/

      Vymazat
  3. Ano, vyjde i krabicová verze (dvd). Viděl jsem to na facebookové stránce The Sims :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá to, že ano. Čekáme na ostatní obchody, pak zpracujeme článek.

      Vymazat
  4. Již je v předprodeji na Originu za 40 éček, se těšímeeeee ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V předprodeji je již i v kamenných obchodech a za koruny... :)

      Vymazat

Okomentovat