Aktualizace PC verze 1.17.7.1020 / Mac verze 1.17.7.1220

Aktualizace ze dne 21. 4. 2016


Novinky

Od Jasmine už nebudete moci získat superhnojivo ani nakoupit plodule.


Tragický klaun

Tragický klaun přináší Simíkům jedině smutek.
Můžete ho přivolat, když si prohlédnete obraz tragického klauna.


Dekorace / Obrazy a plakáty




Po prohlédnutí obrazu, před dům simíka dorazí klaun.








Oprava chyb


Simíci nyní opět mohou u chemického pultíku syntetizovat séra.
o Séra totiž z nějakého důvodu došla k názoru, že už jich není třeba, a tak se začala věnovat úplně jiným záležitostem. Vědci je museli dlouhé hodiny přesvědčovat o tom, že se bez nich nedokážeme obejít.

Simíci už si nebudou jen tak sedět u bazénu, když je požádáte, aby uklidili jídlo do ledničky.
     o Problém byl totiž v tom, že ledničky začaly závidět bazénům jejich kapacitu a všechno, co dovedou s vodou. Simíky jsme proto požádali, aby při uklízení jídla vzali ohled na pocity všech zúčastněných.

Pokud plodule použijete jako hnojivo, budou mít mnohem výraznější účinky!
     o I když to myslíte dobře, ne vždycky to tak dopadne.

Vlastní hudba teď správně hraje ze všech reproduktorů v daném podniku!
     o Všichni DJ teď mohou v klidu hrát své výborné mixy s vědomím, že Simíci je uslyší. V podstatě mohou hrát jakýkoliv styl je napadne. Dostane se tak na všechny Simíky bez ohledu na jejich vkus.

Dříve vydaná oprava problému týkajícího se Simíků, kteří se vydali na kariérní dráhu malířů nebo technických guru, nyní opravuje i Simíky uložené ještě před opravou tohoto problému.

    o Plný make-up občas způsoboval dočasný posun barvy obličeje. Museli jsme proto identifikovat identifikátory a připravit hromadu odličovacích tampónů, které nám tento problém pomohly vyřešit.

Koberce umístěné na sobě si nyní zachovají své pořadí i po uložení do Galerie. V místnostech, které jsou již v Galerii uložené, může tento problém přetrvávat.
     o Objevila se nám taková obtíž, brzy (za pár milénií) se totiž chystá velký turnaj ve stohování koberců. Závodníci jsou ale poněkud u vytržení, a proto si musí nejprve sehnat šikovného krejčího, který je dá zase do kupy.

Potíže spojené se systémy MAC

Když budete mít nainstalováno více než 2001 modů, už nebudete mít problém připojit se do galerie.
     o Počítač Hal hlásí: „Byla to pořádná výprava, dalo by se snad dokonce říct, že šlo o odyseu. Než jsme všechno vyřešili, stálo nás to monumentální úsilí.“ „Opakovaně jsme tloukli do země ve snaze tenhle problém vyřešit.“ Pak už jsme nic dalšího neslyšeli, ale prý hlásil něco jako: „...plné hvězd...“. Někdo zase tvrdí, že nic takového neřekl, prý to jen napsal v e-mailu.

Při posunu obrazu pomocí horního okraje obrazovky se již nebude zobrazovat lišta vyhledávače.
    o Posouvači hlásí, že posuvníky správně posunují. Už se nebudou zadrhávat, ani když se jim něco postaví do cesty. Přesto doufáme, že je mnoho překážek nepotká, protože posuvníky se prostě musí posunovat, jinak to nejde


Zdroj: EA

Užitečné odkazy

Komentáře

  1. Ahoj ráda bych se zeptala, co mám udělat s cizím simíkem na mém pozemku. Konkrétně je to zahradnice, vždycky jsem ji objednala a měla jsem to jednodušší s velkou zahradou, jednou už tam zůstala a neodešla a nepracuje, jen mi tam chodí po pozemku, když jsem objednala zahradnici, přišla druhá a taky tam zůstala. Pořád tam chodí po pozemku a hrají na pc, jinak celkem nic nedělají. Když jsem dala, aby se s nimi moje siminka rozloučila, tak tam stejně zůstala a taky jsem zkusila jít s ní a mou siminkou cestovat na jiný pozemek a nechat ji tam, ale stejně pak zase byla u mě na pozemku. Co s tím? Pracující zahradnice mi tam chybí :( Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zkus tenhle článek: http://arsepo4.blogspot.cz/2014/10/jak-opravit-hru.html

      Vymazat
    2. ahoj dala jsem hru opravit, ale zahradnice stále zůstaly zaseknuté na pozemku

      Vymazat
    3. Ahoj, zkus Simíka vyresetovat - viz cheat v článku níže
      https://arsepo4.blogspot.cz/2014/09/zakladni-cheaty.html

      Vymazat
  2. Zkoušela jsem, ale pořád zůstávají na pozemku, dala jsem jednomu simíkovi, ať s nimi odcestuje na jiný pozemek, tak to šlo a vrátila jsem se zpátky na svůj pozemek a je tam jedna zahradnice a místo té druhé zahradnice tam je najednou nějaký zahradník, který tam nikdy nebyl :D tak já fakt nevím :D

    OdpovědětVymazat
  3. teď už tam jsou všichni tři- ty dvě zahradnice a ten nový zahradník, o kterém nevím, proč se tam objevil, nikdo ho nevolal :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě máš ve hře buď nějaký mod, který Ti tam dělá neplechu nebo máš poškozenou hru, případně herní pozici, ze které hraješ.

      Podívej se na tento článek
      https://arsepo4.blogspot.cz/2014/10/jak-opravit-hru.html

      Vymazat

Okomentovat