Výhodnostní body restaurace

Při provozování restaurace získává Simík výhodnostní body, za které si může koupit výhody restaurace.
Originální nastavení hry je poměrně přísné, nicméně  sasha973 vytvořil mod, který umožňuje získat výhody restaurace zdarma.


Díky získaným výhodám restaurace může Simík efektivněji řídit svoji restauraci, což má vliv na spokojené zákazníky a finance v pokladně.


Stažení

autor: sasha973 /MTS


viz obrázek


Instalace

1.
Rozbalte soubor .zip nebo .rar

Jak rozbalit soubor, čtěte zde.


2.
Soubor .package vložte do složky Mods

Cesta ke složce

...Dokumenty\Electronic Arts\The Sims 4\Mods



Komentáře

  1. Dobrý den. Mám jen malý dotaz. Lze použít jen Výhodnostní body pro obchod nebo musím použít pro restauraci i tento? Tedy obojí. Nebo bude stačit jen ten pro obchod. Děkuji za odpověď. Máte tu vždy něco nové super. Přeji mnoho spokojených uživatelů jako jsem já. Jarda - Ferda marvenec

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, článek je Moni a odpovídám za ní, takže má odpověď nebude asi taková jak si představuješ :)

      Mod na prodejní výhody najdeš zde: https://arsepo4.blogspot.cz/2015/04/prodejni-vyhody.html

      Z toho, co vidím je každá výhoda jiná. Podle mě to může vyzkoušet obě používat. Na MTS totiž v článku není mod "Prodejní výhody" uvedený jako konfliktní.

      Vymazat
  2. dobrý chci se zeptat mam fungující restauraci a chtěl bych zmenit nazev restavrácije jen nikde se ktomu nevím dostat ..nikde jsem nenašel nějakou tak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, název změníš přímo na kartě restaurace Je to karta, kde dáváš dohromady jídelníček a úbory pro zaměstnance.

      Vymazat
  3. Dobrý deň. Môžem sa spýtať či by sa nedalo dať pack jdeme se najíst na dva počítače? napr. obidva počítače majú originálnu základnú hru Sims 4 a či by sa nedalo dať na tieto obidva počítače jeden pack...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, to je dotaz na technickou podporu. Kontakt najdete zde: https://arsepo4.blogspot.cz/p/jak-instalovat.html

      Vymazat
  4. Dobrý den,
    když si najmu dva kuchaře, chodí jen jeden. U číšníků mám podobný problém, s tím rozdílem, že mám najaté 3, ale někdy chodí jen 2. Nevíte prosím kde je problém? Jde nějak přivolat všechny najednou? Děkuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, to je vlastnost hry, není to chyba. Možná je na to nějaký mod na MTS: http://www.modthesims.info/browse.php?f=414&showType=1&gs=4

      Vymazat
  5. Dobrý den, prosím o radu. Mám restauraci, číšníci a uvaděč pracují zatím bez problémů. Oba dva kuchaři, ale asi tak po 4 hodinách přestávají vařit a jen stojí. Už jsem je zkusila povýšit i chválit, jsou proškolení a zatím nemám nastavena žádná složitá jídla. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, zkusila bych vyměnit buď jídelníček nebo kuchaře. Začala bych ale tím jídelníčkem. Zkusila bych ho vytvořit tak, aby odpovídal jejich schopnostem. Zkušenost s tím nemám, takže jen odhaduji, co bych dělala, pokud by se mi to stalo.

      Vymazat
  6. otevření přijde, pak hned odejde, vrátí se až za nějakou dobu,nemá ani stanovené oblečení a ani neobsluhuje hosty. Prostě buď tam není, nebo nic nedělá. Je proškolená, zkoušela jsem pochvalu i kritiku, nic nezabralo. Nevíte prosím,co s tím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, koho myslíš.

      Vymazat
    2. Omlouvám se za špatné poslání dotazu. Problémy mi dělá číšníce. Prostě vůbec nepracuje.
      Díky za odpověď a za vaše užitečné informace :-)

      Vymazat
    3. Jestli to dobře chápu, tak je to není chyba, zaměstnanec je prostě lempl. Podívej se do lekcí hry, najdeš pod Menu/Lekce/Jdeme se najíst/Restaurace zaměstnanci.

      Jinak můžeš mít ve hře neaktuální mod. Zkoušela jsi hrát hru bez modů?

      Zkoušela jsi obnovení hry?

      Vymazat
  7. Zdravím, ve výběru za městnanců se mi zobrazují jen samí nezkušení kuchaři, je to tak že s nimi musím pracovat jakoby od nuly, takže kdybych si hned chtěla otevřít luxusní restauraci tak prostě nemůžu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, podle mne ne. Ale nikdy jsem to více nezkoumala, protože jsem vždy hrála od nuly.

      Vymazat
  8. ahoj chci se zeptat, mam vsechny zamestnance proskolene, povysene a dovednostne na 10 bodech, stejne kdyz uvari, tak je to jidlo obycejne a ne vyborne, a proc kdyz mi prijdou hosti do restaurace, tak nesedi u stolu, ale stoji a povidaji si mezi sebou a ja to jidlo pote vyhazuji, dekuji moc za odpoved :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, protože je to tak blbě udělané :) Proto si lidi stahují různé mody, aby hru vylepšili.

      Podívej se na MTS, určitě tam něco bude: http://modthesims.info/

      Vymazat
    2. Sonia Newak jsem asi tele, ale moc nerozumim tem modum :D muzete mi nak pomoct co mam na tom odkazu delat dal, asi sem stara skola:)

      Vymazat
    3. Předpokládala jsem, že to umíte, takže se omlouvám. Zkuste tedy obnovení hry nebo spíše přeinstalaci hry, viz záložka Jak instalovat.

      Jestli jste nikdy nedělala s modama, tak se do toho raději nepouštějte. Je totiž třeba rozumět angličtině, aspoň trochu a vědět jak je instalovat do hry. Proto máme návody tak podrobně popsané.

      Jinak příklad jak se pracuje s modem najdete např. zde: https://arsepo4.blogspot.cz/2015/07/cheatovka.html

      Vymazat

Okomentovat