Aktualizace PC: 1.74.59.1030 / Mac: 1.74.59.1230


Aktualizace ze dne 13. 5. 2021


Novinky

V aktualizaci je několik nových asijských předvoleb očí pro Siminky i Simíky.

Aktualizovali dva účesy ze základní hry. Viz obrázky ZDE

 

Opravy chyb

Sims 4

  • Opravili jsme problém s dvojicí vousů, ymFacialHair_BeardThinGoatee a ymFacialHair_ChinStrap, které při použití rozšiřovaly simíkovské obličeje.
  • Náhled voodoo panenky, který se zobrazuje v simíkovských inventářích, už při použití nemění svůj vzhled, což je správně.
  • Hráči, kteří hrají v notebookovém režimu, už se nebudou potýkat s rozbitými texturami, které se ukazovaly při umístění malířského stojanu na pozemek. Byla to jen taková malá chybička v Matrixu... vizuálně dost působivá.

Cesta ke slávě

  • Simíci, kterým se stávalo, že jim jejich interakce Přenést videa do videostanice Více zhlédnutí vypadávala z fronty, když dělali jiné věci, budou mít radost, protože už se jim to stávat nebude. Protože technologie nám má co? No přece pomáhat! Takže proč by se Simíci nemohli sprchovat a zároveň přenášet své záběry z dronů, no ne?

Upíři

  • Simíci upíři už se nebudou neustále snažit ostatní Přimět ke svolení k pití zhluboka. I když to je něco, k čemu upíři občas inklinují, nemusí to dělat neustále. Takže to není tak úplně něco, co chtějí mít ve své frontě interakcí pořád a navždy. Navždy... to je totiž docela dlouhá doba...

Venkovská kuchyně

  • Pult Venkovské kouzlo teď bude po zašpinění vypadat, jak má. Tudíž už nebude působit dojmem, že si právě prošel natáčením postapokalyptického filmu. Mezi špinavostí a naprostou nerozpoznatelností totiž musí být alespoň drobný rozdíl.

 

Zdroj: EA



Užitečné odkazy

 

Komentáře