Aktualizace PC: 1.72.28.1030 / Mac: 1.72.28.1230

  Aktualizace ze dne: 23. 3. 2021


Co je nového?

Účesy

Aktualizovali a vylepšili jsme několik účesů v nástroji Vytvořit Simíka. Položky cfHair_Puffball a ymHair_ShortAfro teď nejen vypadají parádně, ale navíc jsme z položky cfHair_Puffball vytvořili verzi pro dospělé a pro batolata a z položky ymHair_ShortAfro vznikly dětské a batolecí verze. 

Plakáty a malby

Zapracovali jsme na následujících malbách a plakátech a vytvořili jsme pro ně více variant, abyste si s nimi mohli lépe vyzdobit své pozemky. Také jsme do jejich designů vnesli více diverzity, aby nabídly širší zastoupení. Viz obrázky ZDE

Kromě nových velkolepých variant jsme také upravili některé texty, aby odrážely tyto změny. 

Upravili jsme vizuální provedení Simíků u hráčů na konzolích, kteří byli sužováni nesprávně vypadajícími texturami. Konkrétně se to týkalo barev pokožky. V režimu života byste teď měli vidět značné zlepšení simíkovského vzhledu... Tato změna také pomůže hráčům Simíků, kteří hrají na PC či Macu s minimálními systémovými požadavky. Děkujeme vám za trpělivost při řešení tohoto problému. A jako vždy platí, že ve vylepšování budeme stále pokračovat.

Vlastnosti

V oblasti hratelnosti jsme provedli několik cílených vylepšení týkajících se osobnostních vlastností ze základní hry. Šlo o to, aby se při hraní více projevovaly. Cílem bylo tyto vlastnosti pozorovatelně posílit, aby hráči Simíků mohli konkrétní vlastnosti identifikovat podle vizuálních signálů a nezaměnitelně jedinečného chování.

Mezi vylepšené vlastnosti patří knihomol, veselý, nemotorný, geniální, zasmušilý, nenažranec, dobrák, truhlík, nesnáší děti, vznětlivý, žárlivý, zlý, pořádný, nestálý a perfekcionista. Také jsme udělali změny v reakcích Simíků s vlastností bordelář a ambiciózní. Máme za to, že v tomto výběru je přiměřený počet pozitivních i negativních vlastností. Ale počkat... to ještě není všechno! Také jsme udělali změny v denních aktivitách, jako je sprchování a jezení jídla, aby je bylo možné stihnout rychleji. Věříme, že si hraní s těmito změnami užijete. Už se těšíme, až nám na ně povíte svůj názor.

Patrové postele

 Ano, do The Sims 4 skutečně přibyly patrové postele. Teď můžete do pokojíčků vměstnat dvojnásobek dětí, teenagerů, mladých dospělých, odrostlých dospělých a klidně i důchodců. Proč se dělit o společný horizontální prostor, když můžete klidně spát… nad sebou? Využijte to jako další způsob, jak všem dokázat, že ten, kdo si získá spodní palandu, je prostě ve všem lepší, i když bydlí níže.

Přidali jsme základní styl patrové postele, který vychází z existující postele Moderní kokon ze základní hry, a také Patrovou postel s kovovým rámem, abyste si mohli splnit všechny prazvláštní příběhové touhy spojené s industriálním spaním.

Navíc jsme všem postelím přidali novou odpočinkovou pózu, takže vaši Simíci teď mohou v posteli relaxovat a zároveň při tom dělat i jiné věci, třeba se dívat na televizi. A funguje to i z horní palandy! Teď už se mi z postele nebude chtít vůbec!

Možná jste si v katalogu u patrových postelích všimli, že mají dvoje schůdky. „To od vás bylo velmi laskavé a tak vůbec, ale stačily by nám jedny,“ mohli byste říct. Souhlasíme! Proto ve výchozím nastavení platí, že pokud patrovou postel umístíte ke stěně, druhé schůdky automaticky a beze stopy zmizí. Toto automatické odstraňování schůdků je možné vypnout pomocí tlačítka „Automatické patrové postele“ v rozhraní kategorie Pohodlí.

Horní palanda

„Ale počkat! Co je zač ta horní palanda, kterou v katalogu vidím vedle patrových postelí?“ mohli byste se zeptat. Dobrý postřeh! Na horní palandu se nesmí zapomínat! Takže pozor, tady je vysvětlení: Patrová postel „vše v jednom“ je určena ke snadnému použití. Prostě ji stačí vzít a někam plácnout. Ale pokud toužíte po přesnějším ovládání svých patrových postelí, pak se vám bude zamlouvat tato volba. Tento prvek můžete použít sám o sobě, abyste vytvořili vizuálně zajímavou ložnici, ve které budete spát sami, ale přesto výše než běžně. Vedle barevného vzorníku horní palandy uvidíte ozubené kolečko. Když na něj kliknete, vypnete tím nastavení „Automatické patrové postele“, které automaticky ruší druhé schůdky. Budete tak mít možnost umístit schůdky nalevo, napravo, nebo si nechat oboje. Pokud navíc zatoužíte po troše kreativity, můžete pod horní palandu umístit jakoukoliv stávající postel pro jednoho.

V této verzi patrových postelí nepodporujeme umístění jiných objektů pod horní palandu. Fungují jen postele pro jednoho. Pokud ale chcete trochu experimentovat, klidně vyzkoušejte cheat MOO.


Opravy chyb

Sims 4

  • Batolata jsou nyní ochotna jíst jídlo, které pro ně vaši Simíci připraví. Když jsme byli malí, maminka mně i mým sourozencům vždycky říkala: „Tady nejste v restauraci, takže sníte, co vám navařím.“ Takže to chápu. Sestřička musela někdy u stolu sedět hodně dlouho, než do sebe dostala všechnu zeleninu... Jejím úhlavním nepřítelem byl špenát. Takže i mojí mamince by se tahle oprava rozhodně hodila!
  • Zůstávají po vašich Simících kaluže, když pijí vodu? Omrkli jsme těsnění všech Simíků a trochu je zalepili páskou, takže by k tomu už docházet nemělo.
  • Automatické uspokojování potřeby hygieny by už nemělo do fronty interakcí přidávat pití. To je dobře.
  • Důchodci, dospělí, mladí dospělí a teenageři si teď mohou Hrát s panenkami s To je ták roztomiloučké. ^_^
  • Položky z nástroje Vytvořit Simíka vydané u příležitosti 21. narozenin, puTop_EF28TankScallop a puBottom_EF28JeansCuffed, se teď správně zobrazují s narozeninovou ikonou a odpovídajícím popiskem.
  • Ve spolupráci s lokalizačním týmem jsme jako obvykle provedli několik úprav a vylepšili herní texty ve všech balíčcích a předchozích aktualizacích. #fabuloso

Hurá do práce!

  • Simíci vědci teď mohou dokončit úkol Proměnit trávu.

Psi a kočky

  • Koťátka teď po konzumaci stárnoucích pamlsků opravdu zestárnou. Jak jinak by totiž koťátka mohla stárnout? Kdo by chtěl nesmrtelná koťátka? A kdo by chtěl být navždy koťátkem?
  • Mazlíčkovské výkaly je teď možné využít jako hnojivo. Což znamená, že teď už vám mazlíčkovské výkaly nezůstanou navždy v simíkovském inventáři, ale půjdou znovu využít tak, jak tomu mělo být.

Roční období

  • Znáte to rčení, že „je to tak zbytečné jako orání moře“? Cože? Že se to říká jen ve Venezuele? A co všechny ty pokojské, které vytíraly kaluže za bouřek? To už je hudbou minulosti... sice relativně nedávné minulosti, ale přece minulosti.
  • Pro milovníky ledních medvědů máme skvělé zprávy! Otužilecké koupání ve stylu ledních medvědů se dá znovu oslavovat.

Cesta ke slávě

  • Simíci, kteří jsou globálními superhvězdami, se už od ostatních Simíků nedočkají interakce Reagovat znechuceně. Hlavně ne na vlastní svatbě. To bylo už dost přehnané. Fakt se to dělo? Ani se mi tomu nechce věřit. – Reagovat znechuceně teď budou jen celebrity, kterým se na pozemku objeví neslavní Simíci. Vše dokonale v rovnováze, jak se sluší a patří.

Ekobydlení

  • Opraven problém s hmyzími farmami, které někdy zobrazovaly, že by se daly vybrat, i když tomu tak nebylo. Jen si počkejte, hmyzáčci! Kdo si počká, ten se dočká!
  • Cože? Vertikální zahrady se vyvíjejí! Opraven problém s vertikálními zahradami, které se nevyvíjely, když byly ve stavech Připravena k vývoji a zároveň Připravena ke sklizení.
  • V režimu stavby jsme našli tabuli pro komunitní hlasování a vrátili ji na její místo! Nicméně kavárny, restaurace a veterinární kliniky si budou muset počkat na další aktualizace, protože na těchto typech pozemků cedule stále chybí.
  • Baví vás život bez rozvodů, ale občas k tomu prý potřebujete... no... rozvody? Cože to? Buďte bez obav! Konzumace cereálií, mléka, džusu, jogurtu a vody nově rozvody nevyžaduje. Cože? Proč by ke konzumaci mléka nebo cereálií měly být potřeba rozvody? Copak ve hře existují nějaké supertajné rozvody cereálií? Nebyly by celé ucpané nabobtnalými cereáliemi? Tolik otázek!
  • Nejlepší způsob, jak uchovávat mouku z cvrčků, je dát ji do ledničky! Můžete tak mít svou mouku po ruce a kdykoliv si dopřát řádně křupavoučké pošušňáníčko. Také jsme umožnili uchovávání broučích valounků, broučích valounků z prskavců a červí moučky. Buen Provecho!

Rodičovství

  • Milí simíkovští rodičové, zlobí vás vaši teenageři? Dali jste jim zaracha, ale oni stále tropí neplechu? Opravili jsme problém, který způsoboval, že teenageři nenápadně zlobili, když dostali zaracha pomocí telefonu. Mí rodiče mi sice vždycky dávali zaracha hezky osobně, ale dnes je jiná doba.

Výprava na Batuu

  • Opravili jsme problém, který způsoboval, že mimozemští obyvatelé Batuu nevypadali správně. Tato oprava nicméně neplatí retroaktivně, takže se projeví jenom v nově uložených pozicích.

Parádní pletení

  • Když Simíky něco vyruší od pletení, zase se k němu vrátí.
  • Začátečnický košík na přízi je teď v simíkovských inventářích správně označený jako objekt pro zlepšování dovedností.

Velký úklid

  • Dopřáli jsme výcvik našim roztomiloučkým, nicméně trochu špínomilovným prachokrálíčkům, aby se neobjevovali tak často. Také jsme trochu upravili akumulaci prachu, aby se neshromažďoval tak často, jak tomu bylo doposud.

 

Zdroj: EA

Užitečné odkazy

 

Komentáře